Wpis z mikrobloga

@sultanomariano: Już Ci mówię dlaczego tak jest. Wcześniej stał tam znak STOP i korkowało się niemiłosiernie. Ten pociąg bardzo rzadko jeździ i lepiej żeby wysiadał jakiś "pomocnik" czy cholera wie kto i stopował ruch na czas przejazu. Od czasu usunięcia znaku o wiele płynniej pokonuje się ten odcinek.
  • Odpowiedz
Wcześniej stał tam znak STOP i korkowało się niemiłosiernie. Ten pociąg bardzo rzadko jeździ i lepiej żeby wysiadał jakiś "pomocnik" czy cholera wie kto i stopował ruch na czas przejazu. Od czasu usunięcia znaku o wiele płynniej pokonuje się ten odcinek.

@Damian8Damian9: @sultanomariano: Dokładnie. U mnie ta sama sytuacja, znak STOP, a pociąg jeździ raz na ruski rok. Więc usunęli znaki, a zamiast tego dali info "Ruch na
  • Odpowiedz
@sultanomariano: Widziałem dokładnie to samo w Opolu. Taki pociąg jeździ bardzo rzadko, mi udało się zobaczyć to z 2-3 razy w ciągu 2 lat, a często tamtędy chodziłem na zakupy. Przed przejazdem zawsze wyskakiwał typek, który zatrzymywał ruch.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zwodzio: Oj chyba to nie jedyne takie miejsce na tej linii. Jest jeszcze przejazd przy nastawni na stacji Białystok Fabryczny. Tam też kierownik pociągu wstrzymuje ruch na ulicy.
  • Odpowiedz