Wpis z mikrobloga

@MshL: jak na zimno to robisz jak zwykłe terere tylko lejesz zimny sok z lodem zamiast wody a na cieplo to mieszasz sok z wrzątkiem tak aby to miało te mityczne 80 stopni ale żeby też nie było za bardzo rozcieńczone
  • Odpowiedz
@MorenkaKnight: kiedyś kupiłem jakieś verda mate, chyba kaktusowe czy jakos tak i pierwsze kilka razy jak to piłem jezu jakie to bylo dobre a potem jakos nagle z d--y zaczęło sikami smakować i się przez pół roku z tym męczyłem XD nie wiem czy sie zepsuło czy co, bo kurde na początku na prawde było dobre
  • Odpowiedz
Gnije z yerbiarzy, którzy szkalują verde mate a zachwycają się mocno średniackim Pajarito i uważają się za nie wiadom jakich smakoszy. A poza tym na memie przy verde mate jest pokazane chimarrao, za którego szaklowanie powinno się dostać lepę na ryj.
  • Odpowiedz