Wpis z mikrobloga

Ktos poleci jakies sensowne zapiecie do roweru, ktorego nie da sie przeciąć w kilkanascie sekund, ale jednoczesnie da sie rower zapiac w jakims przypadkowym i nie do konca przystosowanym miejscu?

Zabawa w Uber Eats, o stojakach czy miejscach przeznaczonych do zostawienia roweru mozna pomarzyc. Czesto zostaja jakies slupy, latarnie itp itd.

#rower
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzakNorris: U-locki mordo, sam żarcie rozwoziłem więc coś o tym wiem ale nic tak nie chroni i odstrasza jak ulock albo dwa
tylko wygoogluj jak prawidłowo zapiąć, bo cwaniaki potrafią poświęcić koło żeby reszte roweru z-----ć

also to nie jest praca dla ludzi ale sam pamiętam dlaczego ją wziąłem, powodzenia
  • Odpowiedz
@F4eddy: Tylko U-locki? A np. te onguardy co wygladaja jak skladana miara?

@Jestem_Tutaj: Przeliczylem sobie wlasnie PZU, samo casco roweru prawie 500 PLN z 25% wkladem wlasnym, ktorego nie da sie wykupic? Nie dzieki postoje :D Nawet nie chcialo mi sie sprawdzcac innych TU, wole zapiecie :P
  • Odpowiedz
@CzakNorris: myślę że przecięcie czegokolwiek kątówka to kilkanaście sekund. Szansa że ktoś akurat ja ma przy sobie jest mała. Ale gnoje którzy masowo kradną rowery myślę że mogą nosić coś takiego przy sobie dosyć często.
  • Odpowiedz