Aktywne Wpisy

ogurkiszony75 +113
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: temp_file8278001896909241751
Pobierz
Umeraczyk +331
Zostaje kanapka z "piekarni", tosty w KFC i St*rbucks
źródło: temp_file1379832231415700892
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8278001896909241751
Pobierz
źródło: temp_file1379832231415700892
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dlaczego w Polsce nic się nie opłaca? Kraj ma ok. 40 mln mieszkańców a jedyne mangi jakie wychodzą to jakieś shouneny i yaoi (nic dla mojej grupy wiekowej - chłopak lvl 20+), w kinach nic, na Netfliksie nic co by mnie przekonało do zakupienia subskrypcji, na DVD z polskimi napisami też za bardzo nic.
#anime #animedyskusja
Na netflixie jest troche ciekawych pozycji do obejrzenia, tylko szkoda ze nie mamy tak szerokiego wyboru jak maja Amerykance, no ale generalnie tez bym sie przeszedl na jakiegos animca do kina.
Bo to kraj obsrany うんこ, gdzie anime nadal kojarzy się z bajeczkami dla dzieci?
Nie ma potrzeby, żeby anime było w
Polska to kraj szarości, zdominowany przez zaściankowość i starych dziadów, większość społeczeństwa z--------a całe życie jak niewolnicy bez jakichkolwiek nadziei na poprawę losu. Nikt tutaj nie będzie próbował przemycać jakichś
@Memorymemory: nie chciałbym się do nich dokładać wiedząc jak wciskają lgbt na siłę xD chociaż na jakiejś platformie z samym anime też byłoby sporo
@kudlaty_ziemniak: początkowo wyrabiałem sobie opinię na temat rynku mang oglądając od czasu do czasu tomiki stojące na półce w Empiku. dopiero twój komentarz zwrócił moją