Wpis z mikrobloga

Nie mogę pomyśleć o bardziej przegrywowym zachowaniem niż posiadanie córki.

Szczerze, pomyśl o tym racjonalnie. Karmisz, ubierasz, wychowujesz i wychowujesz dziewczynę przez co najmniej 18 lat wyłącznie po to, aby mogła pójść i zostać spustoszona przez innego mężczyznę.

Cała ciężka praca, jaką włożyłeś w swoją piękną małą dziewczynkę - czytając jej historie przed snem, zmuszając ją do uprawiania sportu, dbając o zdrową dietę, edukując ją, bawiąc się z nią. Wszystko to ma jeden prosty skutek: jej ciało jest przyjemniejsze dla mężczyzn, którzy w końcu wyruchają ją w każdą dziurkę. Wychowałeś idealną dziewczynę? Wspaniałe. Kto na tym skorzysta?

Jeśli masz szczęście, przypadkowy mężczyzna, który nie miał nic wspólnego z jej dorastaniem, który wyjdzie z nią za mąż. Co noc pieprzy jej ciasną cipkę. On czerpie korzyści z jej miłej i słodkiej osobowości, które wynikają ze sposobu, w jaki ją wychowałeś. Jako mężczyzna, który ma córkę, DOSŁOWNIE poświęcasz co najmniej 20 lat swojego życia, aby po prostu wychować dziewczynę dla innego mężczyzny. Jest to OSTATECZNY I OSTATECZNY #przegryw . Pomyśl o tym logicznie.

#przegryw #p0lka #dzieci #blackpill #zwiazki
Pobierz TechPriest - Nie mogę pomyśleć o bardziej przegrywowym zachowaniem niż posiadanie cór...
źródło: comment_15978477517eGtQmT5AXBbtengmHESbg.jpg
  • 29
Dlatego otwarcie mówię każdej dziewczynie (niby w żartach), że dla mnie znaczenie będą mieli tylko synowie.

Może jak będę już miał 3 synów to się zdecyduje na córkę, ale to jak już będę stary i #!$%@? będę miał fakt, że będzie młucona przez Tyrone/Enrique/Chad/Oskar...
Jeśli masz szczęście, przypadkowy mężczyzna, który nie miał nic wspólnego z jej dorastaniem, który wyjdzie z nią za mąż.

@TechPriest: który się z nią ożeni. Nie można wyjść za mąż za kobietę (przynajmniej nie teraz).
No i ten tego, zawsze może zmienić płeć i powiedzieć, że ona się czuje mężczyzną :D
@Daktylion: wy tak na serio? A syn przegryw albo inny cwaniak? Kobiety byście chcieli traktować jak przedmioty a się dziwicie ze nikt was nie chce. @DuchAnalityk a córka nie mogłaby prowadzić firmy, czy może wg ciebie kobiety są głupsze? Może argument z tym że kobiety nie dostały takiej ilości nagród Nobla jak faceci? Za dużo amerykańskich debili mów i przygłupa korwina