Dziś stormcast sequitors. Wyszli moim zdaniem bardzo fajnie. Ładnie wyszły mi te rozjaśnienia na pelerynkach.
A w bonusie inżynierowie z zestawu z balistą. Tu z kolei jestem bardzo zadowolony z podstawek i z ich pikowanych peleryn. Bardzo ładnie udało mi się je rozjaśnić.
@Viesti: pikne! Fajnie wyszedł Ci ten materiał na klacie sequitorów, coś z czego sam jestem niezadowolony na moich : /. Jaki masz przepis? I czy tam jest zwykly edge highlight bo cień wygląda na mięciutki : )
@thelightful: O to robiłem najprościej jak się da. Farbka rakareth flesh, na to reikland fleshshade. Jak wyschnie to krawędzie znowu delikatnie rakareth flesh. Nic specjalnego ;)
@Viesti: ech, ja oczywiście przekombinowałem : ) - próbowałem robić przejścia mokrym pędzlem, edge highlight itp, ale efekty byly słabe za każdym razem : P
@Aztec26626: Wiem że herezja ale nie maskuje. Uznałem że za dużo roboty a na większości figurek jakoś strasznie nie rzuca się w oczy. Usuwam tylko ślady po formie żeby było gładko.
@Viesti po tym jak próbowałem to załatać klejem wcale nie wygląda mi to na herezję bo jest gorzej niż było xD @proceduralne właśnie nie wiem czy tym płynnym czy trwałym może wyglądać lepiej
A w bonusie inżynierowie z zestawu z balistą. Tu z kolei jestem bardzo zadowolony z podstawek i z ich pikowanych peleryn. Bardzo ładnie udało mi się je rozjaśnić.
#warhammer #warhammer40k #ageofsigmar #modelarstwo
źródło: comment_1597688640HMDe3zuTt4RkMJMlcUQK5u.jpg
Pobierzźródło: comment_1597688655LlUYBeh6MT3OfMZBNocPiH.jpg
Pobierzźródło: comment_1597688679IFZDZ3QvJLOC0nHsRLbGzI.jpg
Pobierzźródło: comment_1597688698IHz1wQL8bU3nyx7Uz0PZbp.jpg
Pobierzźródło: comment_1597688742UFYd7QT8dfofxJZjmIiDzQ.jpg
Pobierzszczególnie peleryny i brwi też fajne :)
(╯︵╰,)
Komentarz usunięty przez autora
@proceduralne właśnie nie wiem czy tym płynnym czy trwałym może wyglądać lepiej