Wpis z mikrobloga

Genetyka to najgorsza k---a której nie da się przeskoczyć w #silownia #mikrokoksy trenuje na siłkę regularnie,przymasowałem,zacząłem redukcje i widząc moją sylwetkę to jest k---a dramat,inaczej tego nazwać nie można mimo tego że dieta jest oki i myśle że plan treningowy również (3x fbw ) zaczynając od samej góry.Na sam start wysuwają się kaptury których po prostu nie ma xD .Porównując do przeciętnego kulturysty u którego w tym miejscu zaczynają się mięśnie u umnie po prostu widać skórę,nic więcej...Schodząc niżej zarysowywują się barki gdzie mają w miarę ok szerokość ale absolutnie brak przedniego aktonu barku przez co barki wyglądają jak u 15 letniej dziewczynki.Staram się go katować ale no po prostu nie rośnie tylko się poszerzają.... Przechodząc dalej mamy klatkę, w przypadku mojej klatki kompletnie brakuję pełności,środek klatki jest lekko zarysowany ale.. Brak solidnego dołu i góry przez co klatka wydaje się naprawdę mała.Jeśli chodzi o plecy to jak w pozie z tyłu prezentują się ok tak z przodu przez tkanke tłuszczową i grubą talie ich po prostu nie widać,najszerszy grzbietu nie wysuwa się w żadne sposób na prowadzenie.Jeśli chodzi o biceps i triceps brak jakiegokolwiek zaznaczenia tych mięśni ale to oczywiście moja wina bo posiadam zbyt duży poziom tkanki tłuszczowej,przechodząc do mięśni brzucha.Odsłania mi się czteropak ale .. przez ulanie w bokach tali,przez to że talia jest okrągła jak walec cała sylwetka prezentuje się źle,mięśnie skośne brzucha są zasłonięte (,) Generalnie...długa droga przede mną jeśli chodzi o redukcję ale już teraz widzę że nie posiadając genu możesz sobie tylko pomarzyć o fajnej sylwetce,dlatego teraz wiem dlaczego siłownia to nie sport,generalnie nie mając predyspozycji wiele w niej nie osiągniesz... Pic rel sylwetka
comamtuwpisac - Genetyka to najgorsza k---a której nie da się przeskoczyć w #silownia...

źródło: comment_1597604604eN79cRKjXiEv2jLPej8Itz.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i tak wygladamy lepiej niz 99% rodakow

@hesuss: skąd się bierze w polakach takie równanie do dołu? xD zamiast celować zawsze najwyżej, to się stosuje tę samą retorykę "a ktoś ma gorzej, więc w sumie ja nie mam źle"
  • Odpowiedz
@Im_from_alaska bo jesli chodzi sie na silke od tak, nie poswiecajac na to zycia tak jak kulturysci i gwiazdki insta, to warto sie cieszyc z realnych osiagniec i tego ze na tle wiekszosci wyglada sie na prawde dobrze, zamiast orac sobie leb tym, ze geny nie te i nigdy nie bedzie wygladalo sie jak ten czy tamten. To po prostu zdrowe podejscie.
  • Odpowiedz
@hesuss: ja z wpisu rozumiem, że chciałby mieć wyrzeźbioną sylwetkę. wiadomo, że bez poświęcania się siłowni i diecie w 100% nie będzie wyglądał jak kulturysta (czyli de facto zawodowy sportowiec).

jednak dobrze zbudowane ręce, nogi i plecy oraz widoczne mięśnie na brzuchu są w zasięgu każdego przeciętnego człowieka, dla którego siłownia jest zajęciem po pracy/ szkole
  • Odpowiedz
@Im_from_alaska ale on jest naturalem, cwiczy ledwie 9 mcy, a narzeka na genetyke, tak jakby nigdy nie mial wygladac z jej powodu dobrze. Wiec mu napisalem, ze i tak jest znacznie lepiej niz u zdecydowanej wiekszosci januszy, wiec efekt jest znaczny.
A na wiecej przyjdzie czas, jesli bedzie tyral dalej zamiast plakac ;) ale to zostawilem w domysle, to mial byc post podnoszacy na duchu ;)
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac: wszyscy już Ci wyjaśnili, że p--------z trochę. Zredukuj i będzie git. Jeżeli nigdy wcześniej nie robiłeś żadnych ćwiczeń, nie pracowałeś fizycznie, nie kopałeś z kolegami piłki, za dzieciaka nie łaziłem po drzewach itd. I jest to pierwsze Twoje spotkanie z jakąkolwiek aktywnością fizyczną - to dobry wynik jak na 9 miechów.
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac: z reguly nic nie pisze ale 3 x fbw xd keksimus meridus decimus. Dalej nie czytalem. Chcesz naturalnie r--------c to n-------j, 3 treningi w tygodniu to mozna sobie zrobic rekreacyjnie dla zdrowotnosci.
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac nie rosną kaptury to weź je k---a katuj xd

Jedna ze szkół mówi że jak masz jakąś słabsza partie to nie ma innej opcji jak tylko zajechanie jej na maksa. Zrób sobie tydzień kaptura w Lidlu. Codziennie z---------j te kaptury do załamania mięśniowego kosztem innych partii. Nie wiem jak z kapturami ale z nogami czasami u niektórych działa xd
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac: Pier..lisz.
Zatrudnij się na miesiąc do konkretnej fizycznej roboty typu żniwa, budowa czy inne takie to wyjdziesz z tego d------y jak ruski czołg i docięty jak pin up girl.
Przedni akton barku... litości, piętnastolatek po żniwach poskłada Ci ten akton i nawet mu szerszy grzbietu nie drgnie.

Gx
  • Odpowiedz