Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Ale chwila, Ty jesteś naturalem i porównujesz sie do kulturysty? Ja tu widzę normalna budowę naturala cwiczącego 3-4 razy w tygodniu, który nie jest docięty do kości; nie wiem czego się spodziewasz, albo social media fake naturali już ryją branie ludziom.
@Kasahara: Oczywiście ze tak,k--s pomaga tylko jeśli chodzi o szybkość przyrostu tego mięśnia,wizualnie mi się nie zmieni sylwetka..
https://youtu.be/EbbonnTnI9M?t=67
Ale no k---a, cięzko mi będzie uwierzyć że po pół roku siłki już jest po przebytym cyklu mimo tego jego sylwetka jest mega zajebista...
https://www.youtube.com/watch?v=voIbcUJXIHk
Więc @Kasahara jeśli ktoś już w wieku prawie mojego ojca mnie przegania,notuje szybszy progres to napewno nie jest to dobra sylwetka
ja po 9 msc wyglądałem tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam Ci przejechac sie nad baltyckie morze. Dzisiaj spedzilem tam 3 godziny i widzialem 1 osobe wygladajaca lepiej niz ja - taki steryd, juz z dluuugim stazem, dobrze d------y.
Byly ze dwie osoby wygladajace lepiej niz Ty oprocz tego steryda.
Prawda jest taka, ze cwiczac te 3 razy w tygodniu, ogarniajac miche, z towarem czy bez i tak wygladamy lepiej niz 99% rodakow i genetyka nic nie zmienia, i
@comamtuwpisac: co to znaczy?