Aktywne Wpisy

monalisssa +3
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2024-10-07 o 14.07.57_1ced4683
Pobierz
W badaniu, w którym ludzie mieli do wyboru zwiększenie własnych zarobków dwukrotnie przy niezwiększaniu zarobków całej ludzkości, albo zwiększenie własnych zarobków dziesięciokrotnie przy zwiększeniu zarobków ludzkości dwudziestrokrotnie, 7 na 10 osób wybrało to pierwsze. To są ludzie, którzy inwestują w kawalerki polskie i którym pax bitcoinica odbierze cały kapitał, przekazując go w zamian sprawiedliwym.
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status

źródło: comment_1597502473R04BiMxgKnzIfUG2rDeUp6.jpg
Pobierz@onionomous: tak jest napisane aktualizacji wszystkiego - np programów i sterowników nie dostarczanych z systemem. Efekt jest taki, że większość programów sama musi dbać o mechanizm sprawdzania i instalowania aktualizacji.
Sam z wyboru używam Windowsa, ale akurat w tym nie dorasta do pięt Linuxowi
@onionomous: I instalujesz/apdejtujesz TYLKO TĘ BIBLIOTEKĘ SYSTEMOWĄ, CO chcesz?
Wystarczy pobrać minecraft.deb ze strony Mojangu, kliknąć "install", wpisać haslo i gotowe.
Żadnej filozofii.
Jak dobrze kojarzę to ubuntowe dystrybucje mają Jave już przy instalacji więc jej nie trzeba instalować, sterowniki graficzne również są od razu przy instalacji systemu wgrane więc ich nie trzeba też instalować więc nie gadaj głupot że do instalacji głupiego minecrafta potrzeba 13 razy hasło wpisywać.
Na innych dystrybucjach jest to równie łatwe - na Archu minecraft jest np
Używam po równi Linuxa i Windowsa do celów zawodowych i prywatnych i obydwa mają swoje minusy i plusy. Wpisywanie hasła jest to zabezpieczenie m.in przed niechcianym dostępem i wirusami - Jak ci bardzo przeszkadza to po prostu ustaw sobie jako hasło nic i wystarczy że enter klikniesz.
poza tym - ja mam ZUPEŁNIE inne doświadczenia z Windows i Linuksem. ale w obu przypadkach to dowód anegdotyczny. nie chcesz Linuksa - jasna sprawa - nie jest idealny. zastanawia mnie jedynie PO CO tu wylewać swoje zale? chcesz takich jak JA przekonać że Linuks dla mnie nie jest
Jeżeli instalujesz program w "/" hasło MUSI BYĆ, bo grzebiesz w systemie. Nie chcesz w systemie - jest userspace.
HASŁO - RAZ.
Czas trwania operacji 59 sek.