@venom_inside: ethereum to rynkowy standard jeżeli chodzi o smartontrakty i jest first moverem chainlink to światowy standard jeżeli chodzi o oracle i jest first moverem nawet chiński BSN będzie z niego korzystał , a już cyfrowy yuan wchodzi w bardziej zaawansowane testy , niedługo będzie korzystał Blokczejn firmy Oracle będzie robił niedługo integrecję z chainlinkiem a i nawet paypalowi przydadzą się teraz dane off chain ( ͡º͜ʖ
@theromanpolan: daj spokój z tym blockchainem oracle, oglądałem ich prezentacje ponad rok temu, to zwykła próba wdrożenia analityki dla blockchainòw, lepsze rzeczy robiłem w pythonie dla rozrywki kek, rozwiązania oracle kosztują rocznie więcej niż wszystkie bitcojny ( ͡º͜ʖ͡º)
@theromanpolan: ja co jak co muszę ci podziękować, bo z tego twojego gadania jakiś czas temu kupiłem w sumie 89 link za jakieś 1300 zł i już spory plus. Co jeszcze polecasz?
@cerbera: jeszcze się zdziwisz , jak tylko zacznie się pełna adopcja tego tylko tokenu ( ͡º͜ʖ͡º) bo te wszystkie integracje które były do tej pory to jest pikuś
#kryptowaluty
https://asiatimes.com/2020/08/is-chainlink-the-next-ethereum/
źródło: comment_1597426657CWJZUIA8Il1T4n82dhv5oZ.jpg
Pobierzchainlink to światowy standard jeżeli chodzi o oracle i jest first moverem
nawet chiński BSN będzie z niego korzystał , a już cyfrowy yuan wchodzi w bardziej zaawansowane testy , niedługo będzie korzystał Blokczejn firmy Oracle będzie robił niedługo integrecję z chainlinkiem a i nawet paypalowi przydadzą się teraz dane off chain ( ͡º ͜ʖ
źródło: comment_159742874915Jl0gdHrP8lQkOjkhWWHn.jpg
Pobierzpowinieneś stworzyć atari blokczejn ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora