Wpis z mikrobloga

Ktoś zmienił mi haslo do gmaila.
Jak teraz to odzyskac? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Klient poczty zdarzyl odebrac wiadomosci od google

Logowanie na nowym urządzeniu
Twoje hasło zostało zmienione
Adres pomocniczy został zmieniony dla konta

#gmail #google #hacking #it #informatyka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grabowski_f: mój błąd, w tym przypadku nie ma bezpośredniej możliwości kontaktu. Albo pomyliłem usługi, albo usunęli tę funkcjonalność, ech. W każdym razie jedyne co pozostało to zapytać na forum community czy możesz zrobić coś więcej skoro ich gotowe porady nie działają(choć pewnie podobne posty już tam są). Ewentualnie możesz spróbować zadzwonić na numer kontaktowy podany przy polskiej siedzibie https://about.google/intl/pl/locations/?region=europe .
  • Odpowiedz
@AjentSzprot: hyhyh czyli totalna automatyzacja i chyba maja, gdzies takie problemy.

Dzwonilem, 10 minut czekalem i nikt nie odebral, ale i tak na smaym poczatku mowili, ze ta infolinia nie jest infolonia pomocy ;p
  • Odpowiedz
@AjentSzprot: konto jak konto, bardziej martwia mnie konta na ktorych byl wpisany ten email.

na szczescie mam cala poczte na windowsie/thunderbirdzie, wiec nie pozostaje mi nic innego jak sprawdzenie 4000 tysiecy wiadomosci spamu.

Jednak totalny brak wsparcia z google troche dziwi, idealne konta dla hakerow, bo masz pewnosc, ze juz ofiara ich nie odzyska ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz