Wszystko śmigało, dzisiaj miałem się wziąć za konfigurację softa. Miałem odpalony pulpit zdalny do serwera i mnie nagle wywaliło, ale wychodziłem z domu. Teraz chciałem wejść no i niestety wywala info o złych danych do logowania. Jak chcę zrobić cokolwiek przez putty to wywala mi błąd "Network error: connection refuse". Domyślam się, że właściciel stronki z Windowsem mnie po prostu wydymał. Da się coś z tym zrobić?
@GratisLPG: @open-alpha: udało mi się wbić na putty jak zmieniłem serwer na rescue. Robie reinstall systemu. Dzięki za podpowiedzi, na przyszłość trzeba bardziej używać szarych komórek
Siemano!
Kupiłem sobie dedyka od kimsufi. Zainstalowałem przez putty windows server 2012 z tej stronki: https://joodle.nl/install-windows-on-a-kimsufi-completely-free/
Wszystko śmigało, dzisiaj miałem się wziąć za konfigurację softa. Miałem odpalony pulpit zdalny do serwera i mnie nagle wywaliło, ale wychodziłem z domu. Teraz chciałem wejść no i niestety wywala info o złych danych do logowania. Jak chcę zrobić cokolwiek przez putty to wywala mi błąd "Network error: connection refuse".
Domyślam się, że właściciel stronki z Windowsem mnie po prostu wydymał. Da się coś z tym zrobić?