Wpis z mikrobloga

@CocoJambo14: na wsi i tak by chłopy powiedzieli, że eeeeee no niby duży ten traktor ale pewnie ciężki i zaraz się zakopie w błocie, a lekki Białorusek tylko śmignie po wodzie. Białorusek lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@hpiotrekh Pusty moze i by po mokrym przeleciał, ale daj mu lekkie obciążenie i amen. W tym dużym mogę sobie spuścic powietrze na polu gdy wjezdzam w mokre przez co poprawie sobie uciąg i mimo swej wagi sobie poradzi

@toporow17 Dokładnie, jak ktoś się bał inwestować i rozwijać to przez 20 ostatnich lat nic nie zmienil w swoim gospodarstwie, a że coraz mniej sie opłaca to ci co nie inwestowali
  • Odpowiedz
i mimo swej wagi sobie poradzi

@CocoJambo14: ja to wiem, ile sam 4x4 daje w porównaniu do tych bez.
A dawno temu w polnych pracach u hansa się naoglądałem jak wyciągają sie na 3x ciągniki, gdzie wydawało się jednak nie tak mokro, ale jednak dwie spore przyczepy z rzodkwią swoje ważą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@hpiotrekh Ja juz swojego staruszka z beczkowozem wyciągałem może kilkanaście razy i zawsze zadowolony, a gdy dwa lata temu musial mnie wyciągać z przyczepą qq to jak to tak można, przecież widac jak mokro ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz