Wpis z mikrobloga

@Menel_Andrzejewski: ale pomysl tak, że jakby wyszedł u ciebie w domu w toalecie z kibla szczur i u----l cię w dupe, a ty byś go szybko z-----l łopata w łeb, po czym szczur by zdechł...no to chyba byś jednak sobie przynajmniej pomyślał coś w stylu "dobrze, że zdechl". A przecież taki szczur i nitro scierwo to zupełnie jedno i to samo....
  • Odpowiedz
Wolę go oglądać niż knura i jego p---------e

@korni007: mlask, mlask mlask. O dzien dobry. Ja dzi siaj sia da nie boże je m. Ry pke bo żą. O ja sie u mył. Ja podatki płace całe te. A TO JA SIĘ WYPROWADZĘ.
To jest cała zawartość ~85% filmów Śmieciodolskiego. Kłótnie są spoko, ale jest ich coraz mniej, bo Minotaur z Bielska nie dopuszcza treści za które Szczur by mógł
  • Odpowiedz
@marv0oo na dzień dzisiejszy to ja oglądam i tak archiwalne treści tzn kłótnie z knurem, bo nowego nic nie ma jakoś od roku czasu, raz na jakiś czas się zdarzy ale ogółem bez szału.
  • Odpowiedz
@korni007: To Suchy sprowadził Lateksów na szkolną, jest toksycznym pasożytem, więc się nie dziw, że nikt go nie lubi. Knur sobie bez niego poradzi, odwrotnie - niekoniecznie
  • Odpowiedz
@Menel_Andrzejewski: dziwna postawa, zważywszy na to że chodzi o Suchodolskiego. Łoś mimo wszystko złym człowiekiem nie był, do tego na wykopie był/byli US17 i ten drugi, którzy pewnie się jakoś przywiązali do Janka, jest jego rodzina, więc wyzywanie zmarłego byłoby wtedy nietaktowne.
Co innego Wojtek - gnida, odpad ludzki, pasożyt który sprowadził na Szkolną i Konona wiele złego, dręczył Krzyśka psychicznie i fizycznie, upokarzał, dorobił się na jego krzywdzie. Jego
  • Odpowiedz