Aktywne Wpisy

ly000 +100
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +402
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#herumerenbast <--- tag do obserwowania lub czarnolistowania.
Kanał na YT
Strona na FB
#historia #ciekawostkihistoryczne #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #starozytnosc #egipt #egiptologia #historiajednejfotografii #rzezba #archeologia #kemet #sztukastarozytna #sztuka
źródło: comment_1596567079wUmC8BCA7xihDUw0SL4E3D.jpg
Pobierzźródło: comment_15965672109enTsaelVUWWaopGEVAbVx.jpg
Pobierzźródło: comment_1596569300AsDa64DPHK4vduG7lz4Rsg.jpg
PobierzMoże chodzi o Teodozjusza?
Konstantyn to raczej chrześcijan tolerował ale nie ponad pogan.
@HeruMerenbast: A więc starożytni Egipcjanie używali systemu imperialnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@4lord: przepisywali te które im pasowały wprowadzając poprawki, te które im nie pasowały palili razem z czarownicami czyli zielarkami i innymi podobnymi.
Tak właśnie edytowano biblie pod widzimisie kościoła
Widzę, że chyba napotkałem na brata niejakiej binuski
https://pl.wikipedia.org/wiki/Indeks_ksi%C4%85g_zakazanych
Allan Kardec
Dante Alighieri[8]
Joseph Addison
@suqmadiq2ama:
Tego nie wiedziałem. Takie informacje wygrzebałem, dla zainteresowanych:
Wat? Gdybyś wyjechał z taką tezą na zrodloznawstwie starożytnym to by był dym jak po tym jebnieciu dziś w Bejrucie.