Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@VirusX: co to k---a kest za auto, nawet nie 63 amg xD amg dla frajerow ktorych mie stac na 63 ale musza miec znaczek, cos jak noszenie p---------o rolexa. Rozumiem postawic tak lambo albo m5, ale k---a cla, samochod klasy golfa? XD
  • Odpowiedz
Wystarczy zaparkować dalej wejścia gdzie nie ma samochodów No ale gdzie pan będzie szedł tyle. Ha tfu na was. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@nim537: taaa, na pewno. Już wielokrotnie zostawiałem auto pod marketem w taki sposób, że mijałem wszystkie zajęte "sektory" i stanąłem profilaktycznie jeszcze ze dwa dalej. Wracam z zakupów, dookoła dalej pusto ale tuż obok przytulone jakieś auto. Kto tak robi? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@VirusX: c--j mnie to obchodzi. Bardzo mnie w-------ą dzbany którzy nie umieją się zachować na parkingu - albo nie umie wjechać, albo z-----i drzwiami. Ale bardziej od tego, w-------ą mnie takie żeby jak wyżej. Jak tak Ci szkoda tego lakieru na nowym meśku to k---a kup golfa 3. Co za p--------e buractwo i kretyństwo.
  • Odpowiedz
@peszmerd: i co wrzuciłeś jakieś zdjęcia ze Szwajcarii ? Oczywiacie że te amg to super luksusowy samochód. Więc racjonalizować nje bedziesz. Ja 2 lata teme zawsze tak stawiałem swoją Skode Octavie RS bo na tyle luksusowa była
  • Odpowiedz
@nim537: Przecież ewidentne jest, ze obok niego, między amg i tym ciemnym pierdkiem tam (jakaś toyota?) stało jeszcze jedno auto. Tamten stanął bliżej ściany, tu stał jeszcze jeden samochód inmercedes stanął blisko tamtego. Na dwóch miejscach zaparkowali 3 auta nie zastawiajac nikogo, a ty srasz żarem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@nim537: No mogło to być coś małego, w galeriach jednak często chyba można spotkać auta miejskie. Mógł to być nawet smark. Chociaż ze zdj wyglada ze jest tam z 1.8m szerokości. Ale przecież to ewidentnie tak wyglada.
  • Odpowiedz