Aktywne Wpisy
kinkykylie +697
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
WielkiNos +98
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #zwiazki
Czekam tylko teraz na odpowiedzi tych zjebow którzy zawsze w takich wypadkach stoją po stronie kobiet i piszą jakieś bzdury w sensie "ma rację, na pierwsze spotkanie przychodzi się z kwiatami i zaprasza do restauracji oczywiście płacąc rachunek", co za cucki...
@helga-von-klusken: Współczuje facetom którzy będą z tobą w związku. Dorośnij.
@rezyserzycia: świetnie ujęte.. Mało ludzi zdaje sobie sprawę z tego, że tacy jacy ludzie są gdy ich poznajemy i wchodzimy w związek, to wcale nie znaczy, że tacy są w rzeczywistości. Czasami to jaki ktoś jest na prawdę wychodzi po pół roku związku, paru latach czy po ślubie.
Ale przecież ja dokładnie to napisałam w swoim komentarzu:
Absolutnie jej nie usprawiedliwiam. Zasugerowalam, że skoro ma wymagania, to niech sama też je spełnia i sama wymyśli miejsce spotkania. To wszystko.Naprawdę, zamiast naskakiwać, przeczytaj, a jeśli coś niejasno napisałam, to
Stąd mój komentarz.
Rany, ludzie. Trochę szacunku do siebie.
@Jasnoniebieska:
O matko... Nie wierzę. Wy jesteście w stanie USPRAWIEDLIWIAĆ nawet najgorsze patusiary i dresiary. Ręcę załamuje.