Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 162
Jak ja nienawidzę tego odczucia, chyba zawsze z rana, że jesteście aż tak głodni, i aż tak was mdli z głodu że wam nie dobrze i nie jesteście w stanie nic zjeść xD Jesteś głodny ale nic nie zjesz więc się jeb Pan Organizm #zdrowie #heheszki #zalesie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iErdo: Zajebiste jest odczucie pełnego wyregulowania, gdzie jesz kiedy chcesz, co chcesz, jak chcesz i zawsze czujesz się dobrze. Możesz zjeść rano ogromną porcję obiadową albo nie jeść nic przez kilka godzin i nie ma to większego wpływu na "samopoczucie" ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Budo: @Pedzel_Washington: @SVCXZ: możliwe, a może nie, tak czy inaczej zjadam śniadanie, mam fest apetyt i muszę się wstrzymywać w ciągu dnia żeby nie jeść za dużo by byłoby wtedy jeszcze gorzej xd
  • Odpowiedz
@Pedzel_Washington: @drzuo: Właśnie nieregularnie. Organizm naprawdę jest w stanie sam ogarnąć kiedy jest głodny, a kiedy nie. To mityczne 5 posiłków dziennie może przynieść czasem więcej szkody niż pożytku. Jeśli jesteś wyregulowany (zdrowe produkty, odpowiedni sen, radzenie sobie ze stresem, aktywność fizyczna) to organizm sam będzie mówił Ci co, ile i kiedy chce. O tym właśnie mówię, bo doprowadziłem siebie do takiego stanu. To jest rewelacyjne odczucie. 10
  • Odpowiedz