Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@NoKappaSoldier73: pcmasterrace to niech się kisi w swoim sosie, nie mam o czym z nimi rozmawiać ¯\_(ツ)_/¯
Co do twitcha to start gry był dużym sukcesem. Top1 na Steamie też spoko. W top 10 na Steamie tylko jeden eks pecetowy xD naprawdę nie chce mi się tam pisać bo jeszcze zaraz wjeżdża cały w ogniu palonych kompów z komunii Flight Simulator na średnich, przy skromnej konfiguracji z 2080 na pokładzie (i
  • 0
@NoKappaSoldier73: ten screen jest z one s, teraz będę się dalej bawił w temacie ile ta konsola wytrzyma w tej grze i w weekend zabieram się za budowę ogromnej bazy. Zawsze w takich grach to sprawdzam jak developer sobie z tym poradził. Próbowałem na Xie wbić 1000gs w Forager który wygląda jak gra z pegasusa ale 3 klatki na godzinę mnie zniechęciły, Subnautica też mi gubiła klatki jak wściekła po budowie
  • 0
@Policjant997: grafika jest bardzo spoko i świetnie pasuje do tej gry są takie sceny gdy ta gra wygląda naprawdę pięknie. Screen jest z one s, stąd te rozmycia przy tej rozdzielczości, na X działa natywnie w 4k.
  • 0
@sodomek: też uważam, że to może być kolejny Fortnite, wkręciłem się na tyle, że postanowiłem założyć stronę na temat tej gierki i zapraszam wszystkich na Discorda! discord.grounded.pl