Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
To będzie bardzo dobra gra. Już jest dobra a to dopiero wczesny dostęp. Obsidian na tym tytule zbuduje bardzo dobrą markę, potencjał jest ogromny.
Pewnie jutro napiszę coś więcej z czym to się je i dlaczego ta gra dla niektórych osób będzie koszmarem sennym.

#grounded #xboxone #gry
sodomek - To będzie bardzo dobra gra. Już jest dobra a to dopiero wczesny dostęp. Obs...

źródło: comment_1596150236GGuK6ltTB0jtlcJtIxeVr1.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@NoKappaSoldier73: pcmasterrace to niech się kisi w swoim sosie, nie mam o czym z nimi rozmawiać ¯\_(ツ)_/¯
Co do twitcha to start gry był dużym sukcesem. Top1 na Steamie też spoko. W top 10 na Steamie tylko jeden eks pecetowy xD naprawdę nie chce mi się tam pisać bo jeszcze zaraz wjeżdża cały w ogniu palonych kompów z komunii Flight Simulator na średnich, przy skromnej konfiguracji z 2080 na pokładzie
  • Odpowiedz
  • 2
@NoKappaSoldier73: ale głupi ten Microsoft, przez to nikt nie kupi Xboxa ( ͡º ͜ʖ͡º) i tak siedzi ten MS w kącie i wylewa łzy w te miliardy dolarów zysków. Zawsze śmieszy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Policjant997: grafika jest bardzo spoko i świetnie pasuje do tej gry są takie sceny gdy ta gra wygląda naprawdę pięknie. Screen jest z one s, stąd te rozmycia przy tej rozdzielczości, na X działa natywnie w 4k.
  • Odpowiedz
  • 0
@sodomek: też uważam, że to może być kolejny Fortnite, wkręciłem się na tyle, że postanowiłem założyć stronę na temat tej gierki i zapraszam wszystkich na Discorda! discord.grounded.pl
  • Odpowiedz