Aktywne Wpisy

Korba112 +19
Byłem dziś u pacjentki. Rocznik 2006. Tak, ten rocznik ma 19 lat. Mamy w karetce zastępczy termometr, pic rel. Czy wyobrażacie sobie, że ona nie wiedziała co to jest i jak go użyć? Pytała czy można przez podkoszulek. Potem była zdziwiona, że coś jej pika pod pachą...
Czy ja jestem taki stary czy to młodzież jest tak z-----a?
#999 #ratownikmedyczny #wejsciesilowe
Czy ja jestem taki stary czy to młodzież jest tak z-----a?
#999 #ratownikmedyczny #wejsciesilowe
źródło: i-vitammy-control-termometr-elektroniczny
Pobierz
wfyokyga +33
Koszalin podczas szczytu
źródło: temp_file3091361783948528560
Pobierz

#gielda #xtb
źródło: comment_1596103402jx1IisGRzjpudio1AzhP9U.jpg
Pobierzjak ktoś w-----e oszczednosci / lokate to potem po prostu juz nie bedzie mial nawet czym grac.
podziwiam ludzi, co mają twój tok rozumowanie xD
moje analizy: kolejny q3 gorszy od q2, a q4 gorszy od q3. równia pochyła, tendencja spadkowa.
1. na xtb nic nie straciłem, zrealizowałem zysk trzycyfrowy xD
2. nigdzie nie psiałem, że jestem jakimś studentem medycyny, no ale urojenia wykopków to norma, bo widze to już jakiś kolejny post odnośnie mojego wykształcenia xD
Ogólnie jeśli podczas tego zjazdu na GPW ktoś zainwestował 10k i zarobił 100% to realizujcie zyski i 10k wypłaćcie a za pozostałą kasę grajcie/inwestujcie dalej. Jest wiele akcji przewartościowanych. Więc realizacja zysków jest wskazana.
Długookresowo wychodźcie ze spółek skarbu państwa. Spekulacyjnie można trochę zarobić, Choć teraz bym nie wchodził spekulacyjnie tylko poczekał aż będzie większy zjazd. OFE ostatnio było na ogromnych zakupach więc