Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +158
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
filip-pietrasik +47

@dzikireks: niby tak, ale jak nie znajdzie frajera za darmo, to pomyśli czy może faktycznie klikanie w kąkuter jest coś warte i chociaż jakiś freelancer student sobie zarobi te 500 za stronkę na szablonie ( ͡°
Podobne zjawisko jest z tzw "piractwem" filmow, czy muzyki. Producenci chetnie podaja jakie to straty przez to poniesli, podczas gdy prawda jest taka, ze wiekszosc i tak nie poszlaby do kina na ich film, czy nie posluchala albumu, gdyby nie bylo go za darmo w internecie. Straty te jesli
z jednej strony to nauczka dla Ciebie. z drugiej tak
@Andrzejek13: tu już zrozumiałem jak to się skończy :D
Też miałem jednego takiego typa co "na żywo" mu budowałem stronę. Potem jak zobaczył na rozliczeniu godzinowym "zmiana strony głównej" x15 to się oburzył, bo obiecałem mu 1200 PLN. Tak, taka średnio cena za stronkę, pod warunkiem, że klient nie
1 NIE TO NIE BYŁ BEIT
2 NAPISAŁEM TYPOWI, ŻE JUŻ WIĘCEJ NIE MAM ZAMIARU POPRAWIĆ, WIĘC ALBO W TAKIM STANIE JAKIM JEST WRZUCAM NA SERWER ALBO NIECH SOBIE SZUKA KOGOŚ INNEGO.
3 NASTĘPNE PROJEKTY BĘDĘ SOBIE ROBIŁ DO SZUFLADY CHYBA ŻE TRAFIE NA JAKĄŚ ORGANIZACJĘ ALBO 5 LIGOWY KLUB SPORTOWY.
Tyle w temacie, każdy kolejny komentarz usuwam.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu