Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@kodecss: Ale po kiego się na to zgadzasz? Typ Ci kilka dni każe zmieniać czcionki, to mu powiedz, że tego się już nie musisz uczyć I dalsze korekty za opłatą. Jeszcze mogę zrozumieć zrobienie demonstracji za darmo, ale kolejne korekty za frajer?
  • Odpowiedz
@kodecss: Jeżeli to nie bait, to nawet mi Cię nie żal. Jesteś typowym przykładem "wpiszesz sobie do portfolio", a później mam co chwila zapytania, czy też zrobię za darmo, albo poprawię po takim co robił... szkoda na Was nerwów
  • Odpowiedz
@kodecss: typ od elewacji wrzuca stronę w validator, a wykopki to łykają jak pelikany. Ale bait, az j---e na kilometr, ale ważniejsze że biznesmeni wyczuli "psucie rynku".
Złoto.
  • Odpowiedz
@kodecss: Z góry zaznaczam, że moją intencją nie jest obrażenie cię w nawet najmniejszym stopniu, ale jeśli dajesz się wykorzystać jak „frajer” to jesteś traktowany jak „frajer” niestety ale z własnego doświadczenia wiem, że w przypadku roszczeniowego chama sprawdza się wyłącznie posługiwanie się tym samym językiem co on :)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@kodecss: psujesz rynek chłopie, bo przez takich jak ty, mirki którzy naprawdę ogarniają stronki, nie zarabiają hajsów, bo Janusze sie przyzwyczajaja że za darmo lub poldarmo. Ogarnij. Zapłaciłby Janusz za stronę i poprawki to by się zesrał, a za darmo to tylko pogarda.
  • Odpowiedz
@kodecss: serio, gdybyś do mnie napisał to bym po stopach całował. Sam mam stronę na google moja firma ktora sie nie pozycjonuje... probowalem z 2 firmami ale po miesiacu nic nie robienia i 1 fakturze zrezygnowalem.odezwij sie, zaplacę
  • Odpowiedz
@kodecss: Dobrze ci tak. Zasłużyłeś bo psujesz rynek podły draniu

sorry, malym stowarzyszeniom itp robilem za darmo. po rekach mnie calowali. moze to jest rozwiazanie dla ciebie

@taju: KIedys robilem jakiemus stowarzyszeniu ulotke, to tez mieli duze wymagania i ciągle cos nie pasowalo
  • Odpowiedz
CHcesz się uczyć? TO zrób sobie stronę dla siebie samego. Poza tym nauczyłeś się jednej rzeczy - klienci tacy są. WIęc na przyszlosc w swej wycenie to przewidujesz. U mnie w innej branzy chyba NIGDY jeszcze oddany produkt nie wyglądał tak jak ten na co sie umowilismy, klienci zmieniaja pomysły.

Chciales sie uczyc w ten sposob? To teraz z---------j, ucz się zycia. Tak to wygląda.
Myslales ze cie tutaj pochwalą za to,
  • Odpowiedz