Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: Kogo obchodzi mimika mord w sekiro? nie o to chodzi w grach from soft. We wszystkich soulsach postacie nawet nie otwierają mordy jak mówią, gdybyś zagrał w którąkolwiek część i to zobaczył to pewnie byś się wyhuśtał. xD
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: from software tego nie robi, bo wie że ludzie którzy grają w ich gry nie grają dla mimiki tylko dla rozgrywki, więc ma to w dupie i tyle. Nikogo to nie przekona do grania w ich gry czy ta mimika będzie czy nie. Choć sądzę, że prędzej czy później się pojawi, ale szczerze nie zrobi mi to najmniejszej różnicy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: filmy w soulsach? No chyba jak jakiś boss wychodzi czy ewentualnie na początku gry. Nie ma tam filmów żeby postacie rozmawiały. Porównanie do Uncharted jest kompletnie z czapy, ale to już inne osoby wyjaśniły. Zresztą nie wiem czemu Cię boli, że nie ma czegoś w grach w które nie grasz, bo z tego co rozumiem to nie po drodze Ci z grami FS. Ludzie, którzy to robią mają to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Cinkito: Bo jakbym chciał wejść w ten temat to by mnie to raziło.

Nie zgadzam się z tym, że porównianie do innych gier jest z czapy, bo niby dlaczego ma być? Jeden przykład.

W Sekiro są cutscenki z coś tam ruszają mordą postacie ale później w grze podchodzisz do kogoś i jest
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Ale zrozum to, że fani soulsborne mają to głęboko w pompie, że mimika jest jaka jest, że postacie nie otwierają buzi podczas mówienia. Zwykły gracz, który zaczyna swoją przygodę z grami from software to i tak albo się odbije od niej bo nie przejdzie tutoriala albo mu się to spodoba i również będzie miał w------e na to, że mimika jest słba w cutscenkach, których łączny czas przez całą grę
  • Odpowiedz