Aktywne Wpisy

maniel +343
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
gobi12 +1121
W weekend chwaliłem się zbiorami i zapowiadałem małe #rozdajo pakietu różnych odmian papryczek chili.
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file3117948580682261444
Pobierz

#smartfon #telefony #oneplus #jerryrigeverything
@SokratesXD: widzę, że dalej przeżywasz tak jakby ta ramka grała jakąś ogromną rolę :D
@schreder: ciekawe do ilu finalnie spadnie. Ja zamówiłem z hiszpanskiego amazona za 1670zl xd
ja dokładnie tak samo- szkło na przód - etui na tył i ramka z pleckami mogłyby być nawet ulepione z gówna XD
Wydaje mi się, że jeśli recenzenci pomylili ten plastik z aluminium, to jednak może przynajmniej średnio.
Masz na przykladzie M21, wygial sie w ksztalt mydelniczki a mimo to wszystko dziala. Nic nie peknelo ani nie trzasnelo. Bardziej prawdopodobne ze sobie polamiesz palce przy probie zlamania tej cegly. Przy upadku tez sobie swietnie poradzil, z tym Nordem to juz tak rozowo by raczej nie wygladalo patrzac na ten bend test gdzie prawie zlamal sie w pol. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja ich nie bronie, całkiem możliwe że nawet zrezygnuje z zamówionego już telefonu na rzecz innego xd
źródło: comment_1595941646BxO36bEYnLeaHtZbicdHrq.jpg
PobierzEdit: Co nie zmienia faktu że raczej bym brał Poco F2 Pro gdyby nie dorzucali Budsów do zestawu