Aktywne Wpisy
Mauupa +85
Po przygodach związanych z początkiem #bikepacking w Gruzji i wymianą całego koła na starcie myślałem, że już większych „przygód” nie będzie… no i tu się myliłem. Ostrzegali mnie przed przyjazdem tutaj przed agresywnymi psami czy pijanymi kierowcami, ale nie nikt nie mówił o pułapkach na gravelowców w postaci takich kratek. Żyje, jakoś.
#rower
#rower
źródło: IMG_7474
Pobierz
karitto +532
Od dwóch miesięcy mieszkam w Kalifornii i robię pracę magisterską na Uniwersytecie Stanforda. Zostaję tutaj do końca lipca i pomyślałem, że kogoś mogłoby zainteresować, jak wygląda życie w Dolinie Krzemowej, więc planuję raz na jakiś czas coś tu napisać. Dzisiaj małe wprowadzenie.
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
źródło: Stanford
Pobierz

źródło: comment_159555288943PAmsW9cfTdKPSu4gdyb9.jpg
Pobierz@janeeyrie: hmm, moja żona uważa że wiertarka, szlifierka, albo nóż to prezent.
Nic nie powinien. Nie bedziesz ustalala jakichs kretynskich arbitralnycbhzasad
Jak nie ma okazji, to się samemu sobie kupuje. Prezent bez okazji, to mogą być kwiatki.
źródło: comment_1595595826h2dHOpgXkASfDOUKqtpe9p.jpg
PobierzSerio uwazasz ze wszyscy ludzie sa tacy sami i oczekuja tego samego?
Ja dostalemcna urodziny wiertarke do niezbednych i niestety czestych prac domowych. I nie oburzam sie
@wszyscy: Ojej, serio? Szkoda ze wczesniej o tym nie wiedzialam. W takim razie przestanę chłopakowi robić niespodzianki bez okazji, bez okazji
Napisalem wyraznie "do niezbedmych i niestety czestych prac". Myslalem ze zalapiesz, ze chodzi nke o ohobby tylko o niezbedne prace w domu.
Takze to nie jest inna kategoria