Wpis z mikrobloga

fajnie jakby po śmierci dało się zobaczyć takie top 10 momentów w których prawie umarłeś
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 209
@Morenk4 ja bym chciał się dowiedzieć ile razy oddałem stolca i ile procent swojego czasu życia spędziłem na kiblu xD no i grając w gierki na kąkuterze
  • Odpowiedz
@Morenk4: Chyba najbliższy taki moment, którego jestem świadomy, miał miejsce jak odprowadzałem kumpla ze szpitala w środku nocy. Przechodziliśmy przez przejście dla pieszych na zielonym świetle, a na pasie do skrętu w lewo stała ciężarówka, przez którą nie było nas widać z pasa do jazdy na wprost. W momencie gdy zaczęliśmy wystawiać nosy zza ciężarówki, centymetry przed nami, na czerwonym, przeleciała przez przejście osobówka jadąca co najmniej 80 km/h. Gdybyśmy
Gl1n4 - @Morenk4: Chyba najbliższy taki moment, którego jestem świadomy, miał miejsce...

źródło: comment_1595487376Lus0giLausAZKMMekPO9M4.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 66
@Morenk4 po śmierci są napisy końcowe jak w GTA xD zbliżenia na miejsca, z którymi mamy coś wspólnego, lista osób, która wzięła udział. Liczę na fajny soundtrack
  • Odpowiedz
  • 167
@Morenk4

Ja bym chciał żeby po śmierci człowiek mógł cofać sie w czasie, obserwować cała historie, być przy najważniejszych chwilach minionych wieków. Co rzeczywiście powiedział Cezar przed śmiercią ? Kto budował i jak piramidy ? Jak wyglądały antyczne miasta. Posłuchać nauk Pitagorasa. Może nawet wziąć udział w jakiejś bitwie, albo spróbować zjednoczyć kontynent jako Król Bóg ? A kiedyś człowiekowi znudzi sie już skakanie po kuluarach czasu to osiąść gdzieś w
  • Odpowiedz