Aktywne Wpisy

annlupin +24
ciekawe co tam uwas
źródło: annlupin45609
Pobierz
Jednaodpowiedz2 +32
#slubodpierwszegowejrzenia
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i

Data donacji - 22.07.2020
Donacja - krew pełna
Grupa krwi - 0Rh+
Miejsce dotacji - Katowice
No i pozwole sobie oznaczyć #katowice bo dostalem smsa z centrum krwiodawstwa, że potrzebują krwi zatem szybko nie myśląc pojechałem oddać. Zróbcie to samo.
#krew #rckik #barylkakrwi #krwiodawstwo #czujedobrzeczlowiek
źródło: comment_1595408721rArLmT6RBSSDXyvyJ1mvhQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1595408740lV6aGJ9qRSYZSPEgre1nfk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Phillippus: Ależ szanujemy za takie podejście!
Za donację mamy dla Ciebie darmowy miesiąc w Mobile Vikings. Tutaj możesz poczytać więcej. Aby otrzymać kod, zgłoś się do nas na priv. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@swinkapepa: Ja mam większe, ale nie na rękach.