@metone: Nie polecam 1.6 115KM (model 2019), chyba że do jazdy po mieście, na trasie czasy przyspieszenia 80-120 to porażka, tam żeby coś wyprzedzić to trzeba chyba od "trójki" piłować :(
@francuskie: Właśnie po wizycie w salonie bardziej przychylamy się do Kadjara @sprzedafcaMakaronu: takie właśnie są moje obawy, nie jestem miłośnikiem latania non stop 200, ale w miarę przyspieszenie powinno być @francuskie: nie myślałem jeszcze o żadnej, wizualnie uwagę zwróciłem na Celebration, ale okazało się że jest tam 1.0... Po głębszym obejrzeniu jeszcze wzięliśmy pod uwagę Kia Sportage. W piątek biorę na weekend i zobaczymy jak to
@metone: Duster jest fajny, ale to nie jest na pewno auto do dynamicznej szybkiej jazdy, także ze względu na kształt nadwozia. Kadjar daje zupełne inne wrażenia, mamy z benzyną 1.3 TCE 140 KM. jak SUV to popatrz jeszcze na te filmy z testu łosia a tu trochę o Kadjarze
@sprzedafcaMakaronu: takie właśnie są moje obawy, nie jestem miłośnikiem latania non stop 200, ale w miarę przyspieszenie powinno być
@francuskie: nie myślałem jeszcze o żadnej, wizualnie uwagę zwróciłem na Celebration, ale okazało się że jest tam 1.0...
Po głębszym obejrzeniu jeszcze wzięliśmy pod uwagę Kia Sportage. W piątek biorę na weekend i zobaczymy jak to
jak SUV to popatrz jeszcze na te filmy z testu łosia
a tu trochę o Kadjarze