Wpis z mikrobloga

@sveq91 interesuje mnie właśnie czy to faktycznie pocisk. Ten policjant to prawie taki sam "specjalista" jak ten budowlaniec z komentarzy wyżej xD
  • Odpowiedz
@tonymakarony: U mnie na jednej budowie jak saperzy byli już 2 razy to za trzecim policja kazała poskładać na kupę to co jeszcze znajdziemy i po skończeniu roboty zadzwonić żeby tam nie kwitli do przyjazdu saperów. Kilka pocisków od moździeża w-----i luzem do busa i odjechali zostawić go na parking XD
  • Odpowiedz
@tonymakarony: państwo z dykty XD dwóch policjantów ma robić stać całą noc przy pocisku, bo saperzy kończą pracę. Powinni mieć dyżury 24h własnie do takich przypadków (myślałam, że tak jest). To jakby strażacy stwierdzili, że nie jadą do pożaru, bo już jest fajrant ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mateoaka ha, mój znajomek, który pracował w milicji zabezpieczał taki wykop, gdzie były 4 pociski, a że na saperów trzeba było chwilę poczekać to poszli się zdrzemnąć i gdy podeszli do wykopu po drzemce okazało się, że z------i im jeden z pocisków xD
  • Odpowiedz
  • 2
@tonymakarony Jak ostatnio znalazłem na budowie pocisk i przyjechała policja, to bagietmajster żeby lepiej go obejrzeć wziął go w ręce i podniósł go na wysokość oczu xD
  • Odpowiedz