Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Phosphoester: @DildoShwaggins: ja się umawiałem z modelką poznaną przez #tinder. To są zazwyczaj modelki porejestrowane w takich firmach zrzeszających je, do których firmy wysyłają zapotrzebowanie i te modelki mogą akceptować warunki oferty bądź nie. Propozycje przeróżne. Zazwyczaj teledyski, jakieś drobne reklamy, klipy/filmy na yt, hostessy na imprezach typu targi motoryzacyjne, wprowadzanie zawodników na gale sportów walki.
Ogólnie fajnie można dorobić.
Tamta laska, z którą się
  • Odpowiedz
@sralpies: Może i inteligentna, ale nie wiem czy ja bym potrafił szanować osobę, która zarabia na swoim wyglądzie. Praktycznie nie istnieją osoby, którym się z tego tytułu nie poprzewraca we łbie. Sam widzisz, ma numery do sławnych ludzi, dostanie byle zaproszenie i co, wiadomo, że poleci. Pobawić się z taką fajnie, ale cokolwiek poważnego? Tylko jak ktoś chce sobie podbić lajki na instagramie, ale to tylko moje zdanie;]
  • Odpowiedz
@MatiKosa: ja jej nie gloryfikuje, napisałem tylko fakty. To jak się bawi to jej sprawa. Ja tam nie miałem zamiaru się z nią żenić tylko miło spędzić czas. Ostatnie w co bym się w----ł to panna pukająca do drzwi showbiznesu. Najbardziej zepsuta moralnie i pozbawiona zasad grupa społeczna. Trochę się o tym nasłuchałem.
  • Odpowiedz
@sralpies: No właśnie, czyli mówisz że co, potwierdzasz, że ta grupa jest faktycznie powalona i zepsuta moralnie? Dlatego zawsze widziałem, że te pseudo "model wannabe" to mają narąbane we łbie, tylko wygląd i fejm. A na wykopie każdy myśli, że przyjemność z obcowania z drugą osobą to tylko i wyłącznie wygląd, a gdzie tam. Już się trafiła taka pseudo gwiazdeczka (nawet ją tu na wykop dali kiedyś), figura wszystko wow,
  • Odpowiedz