Wpis z mikrobloga

@Johnnysinspolscyfani: nie pisałem nic o żadnym smv i o tym kto kogo powinien zagadywać. Tylko o samym fakcie zagadania dziewczyny na ulicy czy gdziekolwiek. Każdy ma świadomość swojej ligi; zgadzam się ze najczęściej laska 7-8/10 nie poleci na kolesia półtorametra ze szpetnym ryjem ale to tez nie jest reguła. A poza tym nie mam zakoli i mam 193cm - jakby to jakaś ładna różowa czytała xD
  • Odpowiedz
@Thachi: Dla mnie Tinder jest dużo gorszy od poznawania na żywo. To trochę jak kupowanie sobie kogoś w supermarkecie. Przeglądanie towaru, wybór"najlepszego". Raczej powierzchowne .
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Krynicka: no, tinder to porażka. Faceci szukający tylko okazji na łatwe ruchanie i kobiety bierne księżniczki które same nie wiedzą czego chcą i nie potrafią rozmawiać tylko odpisują jednym słówkiem
  • Odpowiedz
A ja bym chciała, żeby ktos zagadał do mnie na ulicy.

Coś w stylu.

Cześć jestem Maciek, spodobałaś mi się, dałabyś mi swój numer to byśmy pogadali i może sie umówili.

@StrangeTrails: serio?
To sobie wyobraź: że do ciebie podchodzi taka osoba, ale...
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD Jestem kulturalną osobą. Umiem grzecznie podziękować. Jakie zażenowanie, dorosła jestem, chyba że ktoś odwaliłby coś.

Jestem ładna, ale to nie oznacza, że mam kogoś potraktować jak g---o. Chyba, że ktoś jest natarczywy i jest typowym burakiem to tylko wtedy sprowadzam na ziemię. Tak zawsze podchodzę z szacunkiem.
  • Odpowiedz
@StrangeTrails: no cóż to musisz być jakaś wyjątkowa xD bo cała reszta ŁADNYCH i średnich mają nastawienie negatywne, wręcz nienawiść do ,,podludzi”. Ja im się nie dziwię, skoro codziennie mają ataki armii przegrywowych podrywaczy.

Dlatego @Thachi ma racje że podrywanie kobiet i pokazywanie że one się podobają to spermiarstwo.

I zawsze mnie to śmieszy, ze laska pisze ze jest „ładna” - daj foto, to ocenię xD w szczególności, że
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD
Mam powiedzieć, że jestem brzydka? Jak te laski, co płaczą, że są brzydkie, żeby im mowili, że nie? Wiadomo mam mnóstwo kompleksów mimo tego. Całe życie jestem uważana za tę jedną z najładniejszych, nie wiem mam płakać z tego powodu i wmawiać sobie, że kłamią? Raczej się powinnam cieszyć.

Mi nie brakuje podrywaczy, stwierdziłam, że według mnie fajne jest podejście i zagadnienie.

Co do tego, że ludzie są chamscy to
  • Odpowiedz
@StrangeTrails: ja nie atakuję CIEBIE a was jako kobiety, bo wy zawsze święte, gadacie dziwne rzeczy sprzeczne z logiką i rozumem człowieka.

I jestem negatywne nastawiony, bo dziewczyny były zawsze nastawione do mnie negatywnie, niezależnie czy wcześniej byłem miły i pozytywny czy nie.

Wy jesteście miłe, ale dla kotków, itd.
A nie do brzydkich i
  • Odpowiedz