Wpis z mikrobloga

@cytmirka: O matko, cokolwiek, ze ślicznie wyglada, ze ma ładny uśmiech, cokolwiek sytuacyjnego, zapytac czy na kawe nie chce skoczyć. A co ona z tym zrobi to już nie mój problem; pewnie chwile będzie zmieszana a następnie się zgodzi; albo zacznie uciekać xD kobiety myśle ze lubią śmiałych i zdecydowanych facetów i to ze odpisuję do różowej mnie dziwi.
@Thachi aha, dzięki. Normalne to jest teraz zagadaywanie tylko na
  • Odpowiedz
@DildoShwaggins: Um no nie wiem... Jako różowa mogę jedynie po sobie stwierdzić, że byłoby dla mnie to coś żenującego. O ile byłoby to krótkie rzucenie "miłego dnia" albo "ale masz ładny uśmiech" to rzeczywiście byłoby urocze, ale zaczepianie i zatrzymywanie mnie gdy gdzieś idę to naprawdę jest trochę żenujące. Już lepiej uderzyć do dziewczyny, gdy siedzi na ławce, w kawiarence czy coś tego typu a nie z d--y na ulicy
  • Odpowiedz
@cytmirka: No ale przecież to zdarzenie sytuacyjne i to nie ty decydujesz o miejscu i czasie. Idziesz sobie trzymając w ręku te swoje pocztowki - mija cię facet i sytuacyjnie zagaduje coś miłego, odpowiadasz dziękuje a on sie pyta kupilas takie ładne pocztówki, ty ze sama zrobiłaś xD i zaczynacie gadać o twoim nietypowym hobby. I to ma być żenada ?? Jak jeszcze ci podpasuje z wyglądu.
  • Odpowiedz
@cytmirka A ja bym chciała, żeby ktos zagadał do mnie na ulicy.
Coś w stylu.
Cześć jestem Maciek, spodobałaś mi się, dałabyś mi swój numer to byśmy pogadali i może sie umówili.
  • Odpowiedz