Aktywne Wpisy
wykop +141
Nowy dzień, nowy ja (ง •̀_•́)ง #wykopchangelog
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej
mango +150
#przegryw #randkujzwykopem #blackpill #rozowypasek #niebieskiepaski
@DildoShwaggins: to nie jest normalne
Komentarz usunięty przez autora
@Thachi aha, dzięki. Normalne to jest teraz zagadaywanie tylko na tinderze.
Coś w stylu.
Cześć jestem Maciek, spodobałaś mi się, dałabyś mi swój numer to byśmy pogadali i może sie umówili.
Jest, jeśli się zrobi to nieumiejętnie to bardzo. Jakoś rok temu mnie zaczepił mnie gość w podziemnym przejściu. Chwycił mnie za ramię i do mnie nawija. (ಠ‸ಠ)
Wystraszyłam się, ale jakby ktoś podszedł do mnie na spokojnie to czemu nie. Na rynku często wieczorem ktos zagaduje, wiec czemu w dzień miałoby byc to dziwne
I tak bym odmówiła, bo jestem zajęta.
Czy ja wiem czy przystojny, musiałby być w moim guście, a on czasem jest dziwny. Nie mam na myśli Chadów.
@Thachi
Może i co 20. Watpię, że tobie się podobają ulane i karyniarskie loszki.
Czasem mi się dziwni podobaja tacy alternatywni z stylem, co zwykle nie są ładni. Lubię też ludzi z krzywym nosem, taki żydowski wygląd. Czyli się to nie wpasowuje w typ Chad.
Także widzisz morda może byc krzywa jeśli jest wysoki. :)))
Byłam na randce z gościem, który miał poniżej 170 i miło było.
Musi ci się nudzić, ze to zapisujesz.