Wpis z mikrobloga

@cytmirka: O matko, cokolwiek, ze ślicznie wyglada, ze ma ładny uśmiech, cokolwiek sytuacyjnego, zapytac czy na kawe nie chce skoczyć. A co ona z tym zrobi to już nie mój problem; pewnie chwile będzie zmieszana a następnie się zgodzi; albo zacznie uciekać xD kobiety myśle ze lubią śmiałych i zdecydowanych facetów i to ze odpisuję do różowej mnie dziwi.
@Thachi aha, dzięki. Normalne to jest teraz zagadaywanie tylko na tinderze.
@DildoShwaggins: Um no nie wiem... Jako różowa mogę jedynie po sobie stwierdzić, że byłoby dla mnie to coś żenującego. O ile byłoby to krótkie rzucenie "miłego dnia" albo "ale masz ładny uśmiech" to rzeczywiście byłoby urocze, ale zaczepianie i zatrzymywanie mnie gdy gdzieś idę to naprawdę jest trochę żenujące. Już lepiej uderzyć do dziewczyny, gdy siedzi na ławce, w kawiarence czy coś tego typu a nie z dupy na ulicy jak
@cytmirka: No ale przecież to zdarzenie sytuacyjne i to nie ty decydujesz o miejscu i czasie. Idziesz sobie trzymając w ręku te swoje pocztowki - mija cię facet i sytuacyjnie zagaduje coś miłego, odpowiadasz dziękuje a on sie pyta kupilas takie ładne pocztówki, ty ze sama zrobiłaś xD i zaczynacie gadać o twoim nietypowym hobby. I to ma być żenada ?? Jak jeszcze ci podpasuje z wyglądu.
@Thachi: mnie to nie przekonuje. Uważam, że zagadywanie w miejscach publicznych jest fajne. (O ile nie dzieje się to,jak gdzieś idę, bo wtedy przeważnie się spieszę). Ale zagadanie w parku na ławce, w bibliotece , w kawiarni, w pubie, czy w tramwaju, pociągu, jest bardzo fajne
@boner_18cm
Jest, jeśli się zrobi to nieumiejętnie to bardzo. Jakoś rok temu mnie zaczepił mnie gość w podziemnym przejściu. Chwycił mnie za ramię i do mnie nawija. ()

Wystraszyłam się, ale jakby ktoś podszedł do mnie na spokojnie to czemu nie. Na rynku często wieczorem ktos zagaduje, wiec czemu w dzień miałoby byc to dziwne
@Krynicka: I wtedy kobiety by inicjowały kontakt z tymi facetami, którzy naprawdę im się podobają. Zmniejszyłaby się więc bierność i roszczeniowość kobiet. Owszem, byłoby też mniej związków w których facet nadskakuje nad kobietą i się poniża i dlatego ta z nim jest, a wcale jej się tak naprawdę nie podoba - ale to też jest plus.
@przegryw_sub-human
@Thachi
Może i co 20. Watpię, że tobie się podobają ulane i karyniarskie loszki.
Czasem mi się dziwni podobaja tacy alternatywni z stylem, co zwykle nie są ładni. Lubię też ludzi z krzywym nosem, taki żydowski wygląd. Czyli się to nie wpasowuje w typ Chad.
@Thachi Kobiety są zadbane w Polsce.

Także widzisz morda może byc krzywa jeśli jest wysoki. :)))
Byłam na randce z gościem, który miał poniżej 170 i miło było.
Musi ci się nudzić, ze to zapisujesz.