Aktywne Wpisy
seratian +86
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
bulba1605 +1062
Wczoraj jakiś Mirek napisał zdumiony post, że ludzie jeżdżą na wakacje i to dla nich normalne - to ja napiszę z drugiej strony: za to będę wdzięczna mojemu ojcu do końca życia. Mama jest skąpa i było jej szkoda kasy, ale tata zawsze dbał, żebym w wakacje pojechała gdzieś za granicę na kolonie - mówił, że nie wiadomo jak mi się życie ułoży, więc póki ich było stać, chciał żebym coś zobaczyła.

#bekazpodludzi #mazury #wakacje
źródło: comment_15949637134Q53n2BB1UaGNRYW9gPpiG.jpg
PobierzNiestety, ale na nas Polaków to kultury trzeba uczyć mandatami.
Wystarczy wykorzystać naszą wrodzoną niechęć do innych rodaków, to byśmy mieli bardzo czysty kraj.
Przepis jest taki:
Za śmiecenie dawać mandaty po 20 000 PLN.
10 000 dawać osobie która nagra osobę która wyrzuca śmieci (tak aby nie było problemów że wskazaniem sprawcy) i jako pierwsza wyśle nagranie
@Millionth_Visitor: A jak zwierzak rozerwie ten biały worek ze zdjęcia to tez powiesz że mogli tam nie wrzucać śmieci i szukać innego kosza?
Jak ktoś niesie p--o na 3 korony w Pieninach, tam je piję, a puszkę rzuca na szlak, to ja nie mam żadnych przeciwwskazań aby dowalic takiemu 20 000 zł mandatu.
Jak nasz lepsze sposoby na to, aby w końcu ludzie nie wywalali śmieci do lasu to podaj. Bo jak widać mandat 300 czy 500 zł nie jest wystarczający.
Co do czerwonego światła
Ja tylko napisałem co zrobić aby było czysto.
Jakoś nie podałeś lepszego sposobu.
@Kiedys_Mialem_Fejm: Skąd ta pewność, że goście, którzy to zostawili są ze wsi? Po co uderzać od razu do swoich uprzedzeń?