Wpis z mikrobloga

Jak można być k---a takim wsiurem i jechać gdziekolwiek na wczasy zostawiając po sobie syf? Co roku zjeżdża się elita z całej Polski na Mazury i często można spotkać taki widok na plaży bo się paniczom z żaglówki nie chce wyrzucić tego do jakiegoś kontenera. Co kieruje takimi ludźmi? U siebie też tak syfią? Oczywiście kwiecień i końcówka września kiedy jest ciepło, a turystów praktycznie brak czyściutko wszędzie.

#bekazpodludzi #mazury #wakacje
KiedysMialemFejm - Jak można być k---a takim wsiurem i jechać gdziekolwiek na wczasy ...

źródło: comment_15949637134Q53n2BB1UaGNRYW9gPpiG.jpg

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@pablosik: też tak pomyślałem, w miejskich śmietnikach największy syf robią ptaki które rozdzierają worki i wywalają wszystkie śmieci. Oczywiście worki które nie były w pojemniku, tylko te na ziemi, bo pojemnik pełen albo ktoś nie miał klucza do śmietnika
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: Bo mają w dupie, gdyby dawali mandaty w kwocie 5000+ za takie rzeczy to by się taki baran jeden z drugim zastanowił 2 razy, a tak to nawet jak ich złapią to dostaną 200zł...
  • Odpowiedz
  • 2
@FulTun to jest kompletna bzdura "prawdziwi mężczyźni" często śmiecą bo właśnie uważają że jakaś tam ekologia i porządek są dla bab i pedałów
  • Odpowiedz
  • 0
@Kiedys_Mialem_Fejm:
Niestety, ale na nas Polaków to kultury trzeba uczyć mandatami.
Wystarczy wykorzystać naszą wrodzoną niechęć do innych rodaków, to byśmy mieli bardzo czysty kraj.
Przepis jest taki:
Za śmiecenie dawać mandaty po 20 000 PLN.
10 000 dawać osobie która nagra osobę która wyrzuca śmieci (tak aby nie było problemów że wskazaniem sprawcy) i jako pierwsza wyśle nagranie
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm:

Niestety, ale na nas Polaków to kultury trzeba uczyć mandatami.

Wystarczy wykorzystać naszą wrodzoną niechęć do innych rodaków, to byśmy mieli bardzo czysty kraj.

Przepis jest taki:

Za śmiecenie dawać mandaty po 20 000 PLN.

10 000 dawać osobie która nagra osobę która wyrzuca śmieci (tak aby nie było problemów że wskazaniem sprawcy) i jako pierwsza wyśle nagranie
  • Odpowiedz
@pablosik: Pewnie tak, dlatego w takich miejscach śmieci zabiera się ze sobą. Dali radę przytargać pełne, to dadzą radę wynieść puste

@Millionth_Visitor: A jak zwierzak rozerwie ten biały worek ze zdjęcia to tez powiesz że mogli tam nie wrzucać śmieci i szukać innego kosza?
  • Odpowiedz
  • 0
@pablosik: jeżeli pasuje Ci syf to twoja sprawa.
Jak ktoś niesie p--o na 3 korony w Pieninach, tam je piję, a puszkę rzuca na szlak, to ja nie mam żadnych przeciwwskazań aby dowalic takiemu 20 000 zł mandatu.

Jak nasz lepsze sposoby na to, aby w końcu ludzie nie wywalali śmieci do lasu to podaj. Bo jak widać mandat 300 czy 500 zł nie jest wystarczający.

Co do czerwonego światła
  • Odpowiedz
@BoKoR: Gościu musisz mieć coś z głową bo wymyślasz jakieś kary z powietrza i chcesz przyrównać tych co śmiecą do przestępców seksualnych. To są jakieś jaja i mokry sen niespełnionego sadysty.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kiedys_Mialem_Fejm: ja jestem nauczony ladowac wszystko w jednorazowke i wywalic do pierwszego kosza. To samo na plazy. Jak kiedys robilismy ognisko przy chlaniu to tez jak sie zwijala ekipa to caly bajzel do worka na smieci ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz