Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +128
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

phaxi +39
nie kupujcie tego
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
źródło: 1000062219
Pobierz

To oznacza że szybciej zdechnę i nie będę robił na tego prywaciarza ( ͡º ͜ʖ͡º)?
Poproszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie dziękuję
źródło: comment_1594798143EJROGvZtDIPFGebEQpNojh.jpg
PobierzDo tego nałogowe spożywanie kofeiny degeneruje organizm, bo blokowanie receptorów powoduje wzmożoną aktywność impulsów zmęczenia które wysyłają ich coraz więcej zasypując mózg że potem mimo kofeiny czujesz zmęczenie więc odruchowo bierzesz jej jeszcze więcej.
Najgorzej jednak jest potem odstawić, bo ciało dalej będzie spamować informacją o zmęczeniu
@Tasde Wyprzedziłes mnie xD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1594811444ETgmNCyfypOXjycUwyFHvw.jpg
Pobierzźródło: comment_1594812117XpS55nTW1hK1yoW9kbcLlv.jpg
Pobierz