Wpis z mikrobloga

@Baleburg: Dodatkowo myślisz że wieś, "inteligencja" i seniorzy poszli głosować na PiS bo maja fajny program wyborczy? Nie, to są grupy obywateli które wyznają tylko logikę "brania" - potrafią tylko pięknie gadać o Polsce, ale koniec końców chodzi im tylko o hajs
  • Odpowiedz
@Baleburg: Tak jak mówiłem, rozmawiałeś z ludźmi z małych miejscowości i ze wsi? Oni nawet nie chcą rozmawiać z opozycją bo to zło wcielone i zdrajcy, to wszystko wina szczujni TVP.
Co do debaty to jest dokładnie to samo, oglądałeś ją? Widziałeś tamte pytania? To była sytuacja lose-lose dla Trzaskowskiego, i imo lepiej że nie poszedł tam.
  • Odpowiedz
@tomasz-terlecki może warto zmienić strategie? Nie dzielić ludzi na nas-elyty vs. wy-motloch?

Ludzie siedzący w mediach mówią, że PiS zdobył przewagę za pierwszym razem dzięki internetowi, a nie dzieki telewizji (też mieli utrudniony dostęp i stale się o nich mówiło, że nie są w stanie przebić "szklanego sufitu" czyli 30% do parlamentu.

Dlaczego ci wszyscy celebryci, co powylatywali z TVP, nie mogą się utrzymać sami w internecie?? Wylatują nawet z portali
m.....a - @tomasz-terlecki może warto zmienić strategie? Nie dzielić ludzi na nas-ely...

źródło: comment_15946583627eEt2hYKdgloEPbuwOMB5m.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@revoolution Oczywiście - jedynie ty masz poglądy, a reszta to motłoch który bierze ;)

Ja pracuję, wytwarzam PKB, nie mam dzieci (i z moja kobieta zdecydowaliśmy, że nie chcemy mieć), żyje w zwiazku partnerskim, nie biorę 500+ ani żadnych innych dodatkow, część podatków place w Polsce (choć w niej nie mieszkam - są to podatki związane z inwestycjami) i głosuje na PiS, ponieważ ich program jest lepszy i konkretny (ma zapewnione
  • Odpowiedz