Aktywne Wpisy

Yuri_Yslin +119
Przeglądam otodom i powiem szczerze, że w tych cenach większość nieruchomości jest po prostu niesprzedawalna w założonych cenach. Dotyczy tak mieszkań, segmentów, bliźniaków, jak i domów. Ba, sam nie wiem, czy swój dom bym sprzedał obecnie z zyskiem, mimo, że budowałem w czasach, gdy ziemia była tańśza, a robocizna nie stanowiła 70% kosztów budowy.
Można tylko zrobić machającego papaja dla osób, które kupiły nierucha w 2024 z nadzieją na zysk. W szczególności te
Można tylko zrobić machającego papaja dla osób, które kupiły nierucha w 2024 z nadzieją na zysk. W szczególności te

Soothsayer +36
Mam bardzo ładnego penisa oswiadczenie

źródło: comment_1594652961OdJa8qZvytzUitJgX7YjuX.jpg
Pobierz@jabolsy: kler jest w Polsce potężny od zawsze, a nie dopiero od pięciu lat
Co do debaty to jest dokładnie to samo, oglądałeś ją? Widziałeś tamte pytania? To była sytuacja lose-lose dla Trzaskowskiego, i imo lepiej że nie poszedł tam.
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie siedzący w mediach mówią, że PiS zdobył przewagę za pierwszym razem dzięki internetowi, a nie dzieki telewizji (też mieli utrudniony dostęp i stale się o nich mówiło, że nie są w stanie przebić "szklanego sufitu" czyli 30% do parlamentu.
Dlaczego ci wszyscy celebryci, co powylatywali z TVP, nie mogą się utrzymać sami w internecie?? Wylatują nawet z portali
źródło: comment_15946583627eEt2hYKdgloEPbuwOMB5m.jpg
PobierzJa pracuję, wytwarzam PKB, nie mam dzieci (i z moja kobieta zdecydowaliśmy, że nie chcemy mieć), żyje w zwiazku partnerskim, nie biorę 500+ ani żadnych innych dodatkow, część podatków place w Polsce (choć w niej nie mieszkam - są to podatki związane z inwestycjami) i głosuje na PiS, ponieważ ich program jest lepszy i konkretny (ma zapewnione
Komentarz usunięty przez moderatora