Aktywne Wpisy
JaX92 +110
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +93

źródło: comment_1594299883GhT7B2QtxZpePNi6N5UP3J.jpg
Pobierz@ormek: a mirki na podstawie czego mu mają powiedzieć? To trzeba obejrzeć, w ciemno to co najwyżej można mówić lepiej wymienić.
Z resztą jak ja przy samej feldze uszkodziłem rant opony, do dwóch wulkanizatorów stwierdziło, że z tym można spokojnie jeździć.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Dramatyzmu nie było, poczułem puknięcie z tyłu, zaczął lekko pływać, bez hamowania zatrzymałem się na poboczu i zmieniłem (na szczęście prawe, lewe bym się cykał). Różową wygoniłem za bariery jeszcze z auta