Aktywne Wpisy
wykop +64
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +527
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
Nie mam siły, jakbym miał kaca. To nie odwodnienie. Alko nie piję już trochę. Pracę mam fizyczno-umysłową, więc to nie zasiedzenie. Sport był przed koroną, teraz tylko w domu. Spałem 12h, dobrym snem i śniłem i pamietam co.
To mit, że ściana dotyczy to tylko kobiet, a faceci w wieku 30-35 są w szczytowej formie. Wypiłem cztery espresso i monstera i uj, nawet ogolić się nie mam siły ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Potrzebuje energii do dynamizmu, póki kaszojad na wakacjach by połączyć pracę i wyszalenie się. Mogą być i nawet n-------i ostatecznie, ale wolę coś legalnego i naturalnego, bo po dragach różnie z erekcją ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #wykopplus30club #narkotykizawszespoko #kawa #yerbamate
@Profil_Internetowy: niszczysz się i jeszcze pytasz co sięstauo.
ps. to nie jest normalne, że w takim wieku nie masz siły na nic, rozważałeś, że możesz mieć depresję?
Plus mogą być to objawy problemów, np. hormonalnych
musze zrobić jakieś badania krwi i poprosić o jakieś witaminy, suplementy.. Może brak jakichś minerałów ma na taki stan wpływ.
Przeczytaj książkę Testosteron Ewy Kempisty-Jeznach. Być może masz problemy z niedoborem wolnego testosteronu. Możesz być nawet dobrze zbudowany i mieć duży poziom testosteronu, ale tzw. testosteronu całkowitego, natomiast brak wolnego.
Możliwe przyczyny to:
- stres (kortyzol blokuje testosteron),
- otyłość (najgorsza jest brzuszna),
- brak dobrego snu, nie mylić z długością snu. 12 godzin to stanowczo za dużo, to nie mógł być dobry sen. 6-8 godzin
U mnie podobne objawy powodowała głowa. Stres, myśli depresyjne potrafią odebrać całą energię. Może coś Cię trapi?
Stymulanty na to nie pomagają, co najwyżej zwiększają irytację. W momencie gdy polepsza się stan psychiczny to i energia wzrasta, a w zasadzie zaczyna na nowo swobodnie krążyć, bo ona jest cały czas, ale zablokowana.
Na Twoim miejscu wróciłbym też do aktywności na powietrzu. U mnie bieganie dwa razy w tygodniu w połączeniu
@Profil_Internetowy: problemem jest stos nierozwiazanych spraw na glowie, a nie to ile wypijesz kaw.
Ciezko uwierzy ze w tym wieku jeszzce tego nie wiesz.
Napisz sobie na kartce wszystkie rzeczy ktorymi sie martwisz to od razu zorbi Ci sie lepiej
Komentarz usunięty przez autora
jak używasz tyle kofeiny to organizm się na nią uodparnia i trzeba coraz większej dawki, tak samo jak z narkotykami, alkoholem itd. dodatkowo w Twoim przypadku dochodzi fakt że Twój organizm musi b. dużo energii zużywać by przetrwać to czym go katujesz, i próbować walczyć z działaniem takiej ilości kofeiny, tak samo jak podczas choroby jesteś zmęczony bo organizm przesuwa