Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
Mirki zderzyłem się ze ścianą trzydziestki już jakiś czas temu. Ciągle chodzę zmęczony. Dziś to już przesada. Standardowy mój cykl: kawa tydzień, tydzień yerba nie działa. Jak się pobudzić by nie rezygnować z życia?

Nie mam siły, jakbym miał kaca. To nie odwodnienie. Alko nie piję już trochę. Pracę mam fizyczno-umysłową, więc to nie zasiedzenie. Sport był przed koroną, teraz tylko w domu. Spałem 12h, dobrym snem i śniłem i pamietam co.

To mit, że ściana dotyczy to tylko kobiet, a faceci w wieku 30-35 są w szczytowej formie. Wypiłem cztery espresso i monstera i uj, nawet ogolić się nie mam siły ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Potrzebuje energii do dynamizmu, póki kaszojad na wakacjach by połączyć pracę i wyszalenie się. Mogą być i nawet narkotyki ostatecznie, ale wolę coś legalnego i naturalnego, bo po dragach różnie z erekcją ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

#kiciochpyta #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #wykopplus30club #narkotykizawszespoko #kawa #yerbamate
Profil_Internetowy - Mirki zderzyłem się ze ścianą trzydziestki już jakiś czas temu. ...

źródło: comment_1593856585kVJxvqW4dJF8Ki4mtKPuzw.jpg

Pobierz
  • 70
@depcioo: tak, pon-pt ok. osmej rano pol godziny kardio, zwykle skakanka, potem w pon/sro/pia o 17-17.30 trening silowy i zaraz potem okolo 18 pierwszy posilek, potem ok. 20:30 i o 23:00. glodny nie bywam, uczucie glodu i tak zwiazane jest bardziej z gospodarka hormonalna i przyzwyczajeniem niz z objetoscia w zoladku. Na obrazku jakas stara wersja keto, ktora znalazlem w archiwum, teraz troche "czystsza" mam.
x.....s - @depcioo: tak, pon-pt ok. osmej rano pol godziny kardio, zwykle skakanka, p...

źródło: comment_1593885259scyT2bxQnYSaWhKrDYKaLz.jpg

Pobierz
@Profil_Internetowy: jeżeli nie ma przeciwwskazań to spróbuj diety ketogenicznej. Pod względem energii jest u mnie zmiana o 180 stopni. Ewentualnie poczytaj o depresji maskowanej. Żmija niekiedy potrafi w ten sposób działać ;/
@Profil_Internetowy:
Przestań pić te kawy a już szczególnie te monstery. Nic mnie tak nie rzuca na deski, jak kawa, kawa to jest taki tryb turbo ale na jeden raz i potem trzeba odpocząć a nie walić następne kawy, bo to jest nakręcająca się spirala zmęczenia. Zbadaj sobie jeszcze cukier w czasie takiego zmęczenia, może masz jakąś hiperglikemię czy coś przez m. in. słodkie napoje i życie na deficycie odpoczynku :p
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Endrius: espresso nie ma dużo kofeiny, to nie zalewajka, a monsterki boomersi to piją zero :P
Nie używam cukru w ogóle, tylko tyle co w owocach i produktach typu keczap. Ale cukrzyca dopaść może każdego. Zresztą gdzie ja pisałem o tym że piję dużo. To tego dnia tyle #!$%@?łem by wstać. Cukier już badałem z wszystko jest wyżej. Ale plan jakiś co dalej badać powstał wspólnie z mireczkolami już :)
@Profil_Internetowy:
Ok, nie przebijałem się przez cały wątek. Zdanie z espresso trochę zbiło mnie z tropu, po prostu założyłem, że skoro walnąłeś tyle kaw i energola, to robisz tak często. Moje doświadczenie trzydziestki jest takie, że metabolizm mi zwolnił - jakieś drobne ranki goją się wolniej ale za to wzrosła moja wytrzymałość i siła, także pewność siebie. Jakby weszła jakaś aktualizacja systemu i zmieniła ustawienia na optymalizację i efektywność spalania zamiast
@Profil_Internetowy:
A mierzyłeś kiedy jesteś po tych kawach i odczuwasz senność? Bo ja bez kawy to mam można by powiedzieć, wyniki wręcz wzorcowe a po więcej niż jednej kawie wpadam w pętlę zmęczenia. Muszę sobie kiedyś skołować ten przyrząd do pomiaru ciśnienia i to zweryfikować.