Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@HetmanPolnyKoronny: ostatnio akurat xiaomi w średniej cenie do 1000 zł oferowało wg mnie mniej niż Samsung, i wybrałem właśnie jego:)
@MeandrycznaMonaterka: właśnie wg mnie pomijając cenie są kiczowate, ale trafiłem na ta marke przeglądając olx gdzie jakąś laska sprzedaje parę tych UŻYWANYCH butów za 2500 ,pisząc "cena nie podlega negocjacji". Dla mnie to jakiś wyższy poziom abstrakcji w wydawaniu pieniędzy na głupoty.
  • Odpowiedz
  • 0
@satori_7: hmm płacisz z najlepszy chyba na rynku ekran i topowe bebechy (oprócz exynosow), a najnowszy Samsung nie jest specjalnie droższy od Xiaomi mi 10 lub takiego OnePlus, czy Huaweia p40, to już nie te czasy.
  • Odpowiedz
@CzarnyOwiec: Ale co? To 700 funtów, w Polsce 700zł kosztują Timberlandy i jakoś kupujecie, zwykłe buty. Airmaxy 500zł, w UK 80 funtów. To u was ceny są chore, a nie ludzie głupi bo kupują buty za 700 funtów.
  • Odpowiedz
@dawid-hopek: Dlatego ja kupuję buty z przedziału 80-200 zeta. Z reguły najładniejsze i najwygodniejsze. Te poniżej z reguły r-----------ą się po półtora roku, te powyżej 2 stów z reguły są przekombinowane w kroju i kolorystyce.
  • Odpowiedz