Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 280
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Koczkozaur: ale ja powiedzialem jedynie na przykladzie malzenstw homo. wiadomo, ze jak ktos nagle powie, ze obnizy podatki ale zabroni kobietom wychodzic z domu to tutaj swiatopoglad bedzie wazniejszy. Natomiast w polsce w obecnej sytuacji niewiele sie roznią te partie. Wyrazny kontrast mamy w kwestii uchodzcow i zwiazkow homo. I tyle. Dlatego ludzie nie powinni sie wogole tym zajmowac a skupic sie na gospodarce.
  • Odpowiedz
@monarchista: ok generalnie się zgodzę, natomiast wszystko brzmi fajnie do momentu kiedy to Ty akurat masz temat, który większość uznaje za nieistotny. Myślę, że po legalizacji takich związków na jakiś czas by te kwestie lgbt przycichły i można by się zająć na spokojnie gospodarką, ale pis nie miałbytematu zastępczego więc nie ma szans na zmianę ich podejścia.
  • Odpowiedz
@Koczkozaur: ale pis ani po sie nie zajmą gospodarką tylko ją zrujnują XD dlatego wazne zeby ludzie sie nie patrzyli na swiatopoglad tylko skupili na faktach. ale to pobozne zyczenia, nic takiego sie nie stanie
  • Odpowiedz
@SynTwojejStarej: Śmiejcie się śmiejcie, a za parę lat neosanacja zrobi nową Berezę, gdzie pomieszczą się konfederaci, po-wcy, lgbt a wy dalej się tam będziecie kłócić i przekonywać, że głosowanie na Trzaskowskiego to by było zuo
  • Odpowiedz
@SynTwojejStarej: Tusk błędnie to widzi. Dla konfederacji pis i po są podobnie daleko. Dla partii Korwin PiS jest dalej niż PO. Dla RN odwrotnie. Niżej zamieszczam lekko zmodyfikowany kompas. Wskazałem odchylenie, w którą stronę w mojej opinii podryfowały wszystkie te partie. Konfa jako uśrednienie RN i Korwina. Peło w stronę lewicową za sprawą popierania socjalu pisowskiego oraz samego Trzaskowskiego, który jest z lewicowego skrzydła tej partii. Pis oczywiście w stronę
PoncjuszPijak - @SynTwojejStarej: Tusk błędnie to widzi. Dla konfederacji pis i po są...

źródło: comment_1593658821lYSIjlxhXEVFbLJMbbJAzI.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz