Wpis z mikrobloga

@karolisco1: mnie zawsze dziwiło że oni tam mają w sondażach 3 procent a na wiecach się uśmiechają jak gdyby mieli 30 no i wielkie rozczarowanie przy ogłoszeniu wyników?! w okresie wyborczym są zamknięci w swoim środowisku ludzi w swojej bańce i w tej bańce idzie im zajebiście i tak chyba ma każdy kandydat ever
@karolisco1: PSL zostało zniszczone przez PO, jak tamci tracili władzę to ostatnim desperackim kwikiem było ujawnianie aferek PSLu by stworzyć narracje "co zlego to koalicjant" i teraz PSL nie może się podnieść, nie ma swoich mediów, a ma sporo na plecach.
Kosiniak nie miał szans dla tego, bo jest prezesem PSL. To partia ciągnie go w dół

@matips: Nie jego jednego. Trzaskowskiego w dół ciągnie PO, a Bosaka RN. Bezpartyjny Hołownia bez takiego ogona wypadł bardzo dobrze. Gdyby PO wystawiło w tych wyborach znowu Kidawę, to nawet miałby szansę na drugą turę.
Tak, Bosaka ciągnie RN nawet wśród wyborców Konfederacji. Gdyby wystawili kogoś innego z KORWiN to może bym na niego głosował;

@matips: W poprzednich wyborach głosowałem na Wilka, a po fuzji z narodowcami straciłem zaufanie do tej partii. Bosak sam w sobie mi nie wadzi.
Piękne mamy partie w tym kraju, skoro pogrążają swoim wizerunkiem swoich kandydatów.