Aktywne Wpisy

Gzyro +13
Nigdy nie zrozumiem dlaczego narkotyki takie jak lsd,grzyby,ketamina,analogi mefedronu czy mdma są nielegalne.
Ja #!$%@?...
Sam teraz #!$%@? jestem, ale to jest miliard razy mniej toksyczne niż ten gówno alkohol legalny narkotyk.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm
Ja #!$%@?...
Sam teraz #!$%@? jestem, ale to jest miliard razy mniej toksyczne niż ten gówno alkohol legalny narkotyk.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm

https://myanimelist.net/anime/34798/Yuru_Camp%E2%96%B3
Yuru Camp
Nawet nie bardzo wiem co tu można by napisać... po prostu CGDCT pod namiotem i tyle.
Pomimo, że tytuł nie posiada żadnej fabuły oraz tak naprawdę jest jedną wielką reklamą sprzętu kempingowego oraz turystyki, był to całkiem przyjemny seans. Na pewno nic czym bym się zachwycił, ale ma wszystko co Iyashikei mieć powinien.
Niezwykle prościutkie postacie, niezwykle prościutkie żarty i niezwykle przewidywalne wydarzenia. Fani skomplikowanej zawartości nie mają tutaj czego szukać. Jedziemy na camping, rozbijamy namiot, przygotowujemy żarcie, wysyłamy wszystkim smski jak jest fajnie. Wsio.
Najpoważniejszy minus tego anime to fakt, że różowa wczoraj wieczorem zaczęła przeglądać namioty na allegro ; f
Ps. Nie jestem w stanie oglądać już scen celebrowania jedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) ummm umaaai!
Wszystko przez słynną przeróbkę Wakako-Zake
@tobaccotobacco: ( ͠° ͟ل͜ ͡°) wtf nawet nie zdawałem sobie sprawy że jestem szczęśliwy, wszystkie moje problemy zostały rozwiązane, thanks doc
A ja sam oglądając to anime, po raz pierwszy zrozumiałem na czym polego fenomen moe.