Aktywne Wpisy

Pulpetito +517
#lewandowski Robert przeżywa trudne chwile w Chicago, gdzie jest zupełnie sam w nowym środowisku a Anka lata razem z Luisem do Turcji na zawody z w-fu. Smutne. Ciekawe k---a z kim dzieci siedzą przez te dni.
źródło: lewa1
Pobierz
GabrielOcello +132
Nie rozumiem tego całego zesrańska o demografie
ciągle tylko że musi rodzić się więcej dzieci bo kto będzie pracował, płacił podatki i utrzymywał emerytów. Czyli nie chodzi nawet o ludzi tylko o to żeby nie zabrakło kolejnych frajerów do podtrzymywania systemu
I nie wierze w żadne naprawianie ZUSu czy państwa. Nikt k---a nie myśli 20 lat do przodu. Polityka interesuje następna kadencja, potem zejdzie ze stołka, swoje zarobi i problem zostawi kolejnym. Lekarze pilnują
ciągle tylko że musi rodzić się więcej dzieci bo kto będzie pracował, płacił podatki i utrzymywał emerytów. Czyli nie chodzi nawet o ludzi tylko o to żeby nie zabrakło kolejnych frajerów do podtrzymywania systemu
I nie wierze w żadne naprawianie ZUSu czy państwa. Nikt k---a nie myśli 20 lat do przodu. Polityka interesuje następna kadencja, potem zejdzie ze stołka, swoje zarobi i problem zostawi kolejnym. Lekarze pilnują

https://medium.com/balancer-protocol/incident-with-non-standard-erc20-deflationary-tokens-95a0f6d46dea
#ethereum #kryptowaluty #bitcoin
A w ogóle to można napisać że jeszcze ludzie zarabiali 10% ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_1593428630hwwszXrCuRNkPboca7Dn1j.jpg
PobierzJa miałem dai i jeszcze zarobiłem na tym całym krachu, bo sprzedałem sporo powyżej ceny 1 + wygenerowałem nowe dai tylko po to żeby sprzedać
Najbliższym scentralizowanym odpowiednikiem makerdao jest bitmex, nigdzie nie pisałem że to to samo co btc albo że makerdao to eth, takie coś nazywa się strawman
Compound to ogólnie najbardziej profesjonalny dapp na całym ethereum, klasa sama w sobie
ale nie ma co ukrywać że to kiepski design. Jak tylko dostanę bal to sprzedam, nie będę tego trzymał