Aktywne Wpisy

mirko_anonim +217
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz
StraznikWiecznosci +159
Hobbystycznie sprzątam #gory po idiotach... Ogarnijcie się w tym #swietokrzyskie. Sterta po przejściu 8 km pętli. Musiałem pakować pod pokrowiec przeciwdeszczowy.
źródło: 20260706_111804
Pobierz

@starface: dlaczego nie? im blizej do prawa, niz do lewa.
@Herubin:To ciekawe, bo wg Palade to Trzaskowski miał od nich dostać więcej głosów.Od Bosaka Trzaskowski miał dostać 550 tys głosów, Duda 500 tys.Od Kosiniaka Trzaskowski miał dostać 800 tys głosów, Duda 270 tys głosów.Trzaskowski tych głosów nie dostanie.