Aktywne Wpisy

witam12 +439
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +106
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

Mirki, ja dokonałem wyboru. Jutro wraz z moją różową ruszamy w od dawna odkładaną - Samochodową Podróż Dookoła Polski. Miesięczną. Zwykłym autem + noclegi tu i tam. Nie vanem, nie camperem. Ale żeby nie było nudno wyznaczyłem sobie 12 misji do realizacji, a do zdobycia 120 punktów. Mam w planie też od 6 do 12 odcinków vlogów. Trasa nie jest wyznaczona na 100% ale naszym celem są mega odosobnione i mało znane regiony. (Np. Kurpie, Roztocze Południowe, Dolina bobru itd itp)
Przy tej okazji przez ostatnie 2 tych drobiłem trochę w PS trochę w niezniszczalnym paincie "mapę" Polski w stylu Super Mario :) 3200x3200 px. Jak Wam podchodzi?
Będę wrzucał coś tutaj od czasu do czasu pod moim autorskim #pannoramixtrip - jak coś to zapraszam.
źródło: comment_15933302023rTSA8wrLwhCKNcF3pJ3BI.jpg
PobierzZ przyjemnością wykopane i wrzucony sub.
https://www.wykop.pl/wpis/50365899/tworczoscwlasna-mapy-retrogaming-mirki-ja-dokonale/#comment-178345557
Pozwolę sobie poinformować, że jest nowa seria :) Właśnie poleciał pierwszy odcinek https://www.wykop.pl/link/6194317/pogorze-przemyskie-serpentyny-puszcza-i-dzika-dolina-wiaru/