Aktywne Wpisy

Salido +406
Minął 21. (z 66) dzień wakacji.
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
źródło: 1-453841-6
Pobierz
PiotrFr +69
Mariusze węszą kolejny spisek producentów po suvach i elektrykach.
Oczywiście ta "klasyczna motoryzacja" to koniecznie R4, najlepiej w klekocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
Oczywiście ta "klasyczna motoryzacja" to koniecznie R4, najlepiej w klekocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000022423
Pobierz

Mirki, ja dokonałem wyboru. Jutro wraz z moją różową ruszamy w od dawna odkładaną - Samochodową Podróż Dookoła Polski. Miesięczną. Zwykłym autem + noclegi tu i tam. Nie vanem, nie camperem. Ale żeby nie było nudno wyznaczyłem sobie 12 misji do realizacji, a do zdobycia 120 punktów. Mam w planie też od 6 do 12 odcinków vlogów. Trasa nie jest wyznaczona na 100% ale naszym celem są mega odosobnione i mało znane regiony. (Np. Kurpie, Roztocze Południowe, Dolina bobru itd itp)
Przy tej okazji przez ostatnie 2 tych drobiłem trochę w PS trochę w niezniszczalnym paincie "mapę" Polski w stylu Super Mario :) 3200x3200 px. Jak Wam podchodzi?
Będę wrzucał coś tutaj od czasu do czasu pod moim autorskim #pannoramixtrip - jak coś to zapraszam.
źródło: comment_15933302023rTSA8wrLwhCKNcF3pJ3BI.jpg
Pobierzźródło: comment_1593337907nGlQTei19ZT8w25nXHMhBy.jpg
Pobierz