Niby spoko to intro ale nie uważacie że to wszystko już było? Trafiamy do nowej tajemniczej krainy, są z nami liderzy azeroth, jakieś niespodziewane zagrożenie, ktoś istotny oberwie albo zginie, już prawie jest po nas ale w ostatniej sekundzie uciekamy.
Widziałem już to w draenorze i legionie dlatego nie ma w tym ani krzty napięcia bo już to znam.
@korporacion: nie spodziewałem się niczego innego. Jestem zawiedziony, że tam jest Thrall i Bane, zamiast np. Lorhemara i Thalyssry. Ale jedna rzecz jest ciekawa - pierwszy raz tam poruszyli kwestię innego upływu czasu. Czyżby faktycznie był time skip po SL i gdy "wrócimy" z zaświatów zastaniemy np. wojnę domową w ally między zwolennikami Anduina, a Szarłatnymi którzy podobno mają wnuka Terenasa
Niby spoko to intro ale nie uważacie że to wszystko już było?
Trafiamy do nowej tajemniczej krainy, są z nami liderzy azeroth, jakieś niespodziewane zagrożenie, ktoś istotny oberwie albo zginie, już prawie jest po nas ale w ostatniej sekundzie uciekamy.
Widziałem już to w draenorze i legionie dlatego nie ma w tym ani krzty napięcia bo już to znam.
#worldofwarcraft