Aktywne Wpisy

ted-ed-tyi +22
Lęk przed pójściem do pracy.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.

ada_lovelace +23
dlaczego nie śpisz

źródło: comment_1598489150az1ApcYruWaE4q4T6wNLNK
Pobierz
Kara za odstąpienie od umowy przekracza sumę abonamentu jaki zapłaciłbym do jej końca (do lutego).
Czy ktoś wie na temat innych możliwości jak to rozegrać, by nie było potrzeby spłacenia kwoty wszystkich zniżek podczas odstąpienia od umowy?
#kiciochpyta #upc #internet
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Usługi mogą zostać równolegle na poprzednim adresie lub można je przenieść do nowego mieszkania gdzie inne usługi już są. Chyba, że coś się zmieniło od zeszłego roku...
Możesz też przenieść na inny adres, byle w sieci UPC był i takie przeniesienie jest darmowe. Jeżeli trafisz na ogarniętego technika i pogadasz, to za flachę przeniesienie zrobi bez instalacji, czyli nikomu ścian nie będzie wiercił. Ty zabierasz wtedy tylko sprzęt do
Mam sytuacje , że wyprowadzam sie z mieszkania które sprzedałam i miałam UPC na tym adresie . Zadzwoniłam do salonu UPC w moim mieście po czym powiedziano mi że nie da sie przenieść usług UPC na inny adres , moge jedynie zrobić cesje na osobę która kupiła mieszkanie lub zapłacić karę. Pocieszył mnie twoj wpis , bo rozumiem że jednak bez problemu przenieśli ci ta sama umowe na inny adres bez