Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod

MrBeast +7
#rolnikszukazony
Wygląda jak w ciąży czy mi się zdaje?
Wygląda jak w ciąży czy mi się zdaje?
źródło: image_picker_5BC6EFF6-FB70-41FB-B8D2-0C8B65958BED-1412-000000CE29121300
Pobierz

Obstawiam jednak ten pierwszy przypadek, bo żona Bosaka pracuje w Ordo Iuris, a to ich prawnicy przesłuchiwali studentów, którzy złożyli skargę, więc pewnie mogło mu się skojarzyć.
W każdym bądź razie, Bosak stwierdził że wykładowca wypowiadające te brednie to: "osoba normalnie myśląca"
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
#neuropa #bekazprawakow #konfederacja #heheszki #nauka #polityka #medycyna #ama #aborcja
źródło: comment_15929033497ZPv5uH8pREuJLYb4fM1xG.jpg
PobierzBosak to cyniczna ultra-konserwa
Ja tam nie potrafię stwierdzić jaką dokładnie sytuację miał na myśli Bosak i czy w ogóle jakąś miał, bo jebnął ogólnik, że 'brakuje wolności wypowiedzi' i wykopki zaczęły klaskać uszami.
Na ŚUM'ie problem był m.in. z zamykaniem ust protestującym przed patologicznymi sytuacjami studentom
Nieświadomie sam o-------ś rasowego fikoła.
NIE NAPISAŁEM, ŻE NA PEWNO NIE CHODZI O WYKŁADOWCĘ, TYLKO ŻE NIE ZOSTAŁO TO NAPISANE
Możesz sobie nadinterpretować wypowiedzi innych, ale tych swoich interpretacji nie przypisuj mówiącemu, bo to jest zwykła projekcja.
Uważasz, że komuś przypisać jakieś słowa, mimo że ich nie wypowiedział? Ciężar dowodu leży na oskarżającym.
To, że w jakichś środowiskach coś jest źle widziane i tępione, a Netflix majstruje przy filmach i produkuje "politycznie poprawne" seriale zmieniając kolor skóry bohaterom takim jak np. Achilles, nie oznacza, że panuje brak wolności słowa.
Natomiast karanie ludzi więzieniem lub grzywną za nazywanie rzeczy po imieniu lub za "bluźnierstwo" faktycznie jest brakiem